Μαζί στη ζωή μαζί και στο βίντεο κλιπ - ''Λιώσαμε'' με τα τρυφερά φιλιά του Σαμπάνη με την Σαρρή

Μόλις κυκλοφόρησε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαζί στη ζωή μαζί και στο βίντεο κλιπ - ''Λιώσαμε'' με τα τρυφερά φιλιά του Σαμπάνη με την Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι σε μια πολύ ωραία περίοδο αφού ό,τι και αν ακούγεται για αυτόν τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ ευχάριστο. Λίγο μετά την ανακοίνωση για την καλοκαιρινή του περιοδεία, έγινε άλλο ένα πολύ ευχάριστο νέο για εκείνον γνωστό.

Δε θα μπορούσε να μην κυκλοφορήσει ένα sigle εν όψει του καλοκαιριού, αφού η μελωδική φωνή του συνοδεύει όλους τους έρωτες της εποχής. Ο τίτλος του ''Για εμένα είσαι γεννημένη'' σε συνδυασμό με το βίντεο κλιπ, που κυκλοφόρησε την Τρίτη 14/6 αποδεικνύει περίτρανα το πόσο καλά τρέχουν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά του.

Να τονίσουμε εδώ πως τα πλάνα είναι εντυπωσιακά και πως ο σκηνοθέτης με την έγκριση φυσικά του Σαμπάνη, αποφάσισαν να βάλουν στο βίντεο την κοπέλα του, την Ιωάννα Σαρρή, η οποία υποδύεται την κοπέλα του τραγουδιστή. Η χημεία τους είναι τρομερή μιας και είναι ζευγάρι στη ζωή και αυτή δεν κρύβεται.

Το νέο βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Σαρρή

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για το τροχαίο, που είχε με την κοπέλα του

Ο Γιώργος Σαμπάνης βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται με αφορμή το ταξίδι του στο εξωτερικό και μίλησε για το νέο του βίντεο κλιπ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και πάλι η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή.

Ο τραγουδιστής επίσης, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχαν πριν από μερικές ημέρες. Η σύγκρουση ήταν πάρα πολύ δυνατή και οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο είναι σοκαριστικές.

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» είπε για το τροχαίο.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν θα μπει στο πλάνο η Ιωάννα για να τους χαιρετήσει. «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα», απάντηση ο τραγουδιστής.