Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Σαμπάνη: Ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει αύριο...

Ποιός θα είναι ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Σαμπάνη: Ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει αύριο...

O Γιώργος Σαμπάνης έχει πρεμιέρα αύριο 8 Ιουνίου στην μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία και υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να δούμε μοναδικά πράγματα. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα μας παρασύρει τόσο με τις μεγάλες του επιτυχίες, όσο και με την ξεχωριστή ενέργεια που βγάζει πάνω στη σκηνή. Πρώτος του σταθμός θα είναι η συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα το «Θέατρο Γης».

Ο Σαμπάνης είναι σίγουρα στα καλύτερά του αυτή την περίοδο αφού αφ' ενός είναι μαζί και ερωτευμένοι με την Ιωάννα Σαρρή και αφ'ετέρου διέφυγαν του κινδύνου στο πρόσφατο σοβαρό ατύχημα που είχαν στην περιοχή του Αλίμου(δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού).

Τι έχει γράψει για την περιοδεία του Σαμπάνη που ξεκινάει αύριο

Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή επιστρέφει από αύριο ο Σαμπάνης, για να μας παρουσιάσει μαζί με τη μπάντα του μοναδικές συναυλίες. Μάλιστα πριν λίγες μέρες έκανε και το εξής post:

''Με το καλύτερο #team ! Τελευταία μας βραδιά στο Έναστρον μετά από μια υπέροχη σεζόν, λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία μας.. Τραγουδήσαμε παρέα το νέο μας single «Γεννημένη» και περάσαμε υπέροχα! Σας ευχαριστούμε για τις μαγικές βραδιές, ευχαριστώ τους μουσικούς μου και φυσικά το @enastron_ ! Σας ετοιμάζουμε φοβερά πράγματα.. Stay tuned..''

Ο Γιώργος Σαμπάνης με την μπάντα του

Μαζί σε κάθε βήμα του - Τα "καυτά" φιλιά του τραγουδιστή με την Ιωάννα Σαρρή σε συναυλία του

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για τα οποία πρόσφατα ανακαλύψαμε τον έρωτά τους. Πριν καλά καλά προλάβουν να ζήσουν λίγες ευτυχισμένες στιγμές, το τροχαίο ατύχημα που έζησαν λίγες ημέρες πριν, ανέτρεψε τα δεδομένα τους, όμως όλα πήγαν καλά και οι δυο τους είναι υγιείς και έτοιμοι να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους.

Αυτό ακριβώς έκαναν, καθώς το βράδυ της Δευτέρας 30/5, βρέθηκαν στην αφιερωματική συναυλία για τον Δημήτρη Μητροπάνο και η κάμερα του Breakfast at Star τους εντόπισε και κατέγραψε τα τρυφερά τους στιγμιότυπα. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, εμφανίστηκε επάνω στη σκηνή και μετά την ερμηνεία του δεν δίστασε να ρωτήσει την σύντροφό του για την απόδοσή του.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι αγκαλιές, τα φιλιά, αλλά και οι γλυκές ματιές ανάμεσά τους, τραβώντας τα βλέμματα από το πλήθος και παρά το γεγονός πως κανένας τους δεν έχει μιλήσει δημόσια για την σχέση αυτή, θα έλεγε κανείς πως τα λόγια είναι περιττά, αφού οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.