Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή με τον Γιώργο Σαμπάνη

Από τα πιο όμορφα ζευγάρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή με τον Γιώργο Σαμπάνη

Ζευγάρι με την καλλονή Ιωάννα Σαρρή είναι τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Σαμπάνης και φαίνονται τρελά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Το μοντέλο και η τραγουδίστρια δεν κρύβουν την σχέση τους, μιας και στα τελευταία δύο βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη, πρωταγωνιστεί η Ιωάννα.

Μπορεί πρόσφατα να είχαν ένα τροχαίο ατύχημα, ωστόσο όλα πήγαν καλά και έχουν επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Ιωάννα Σαρρή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία που ο Γιώργος Σαμπάνης την έχει στην αγκαλιά του και την κρατά σφιχτά.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή με τον Γιώργο Σαμπάνη

 Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή με τον Γιώργο Σαμπάνη

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη μετά το τροχαίο και το σχόλιο για τη Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται με αφορμή το ταξίδι του στο εξωτερικό και μίλησε για το νέο του βίντεο κλιπ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και πάλι η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή.

Ο τραγουδιστής επίσης, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχαν πριν από μερικές ημέρες. Η σύγκρουση ήταν πάρα πολύ δυνατή και οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο είναι σοκαριστικές.

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» είπε για το τροχαίο.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν θα μπει στο πλάνο η Ιωάννα για να τους χαιρετήσει. «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα», απάντηση ο τραγουδιστής.