«Είχε κάνει focus σε σένα, έπαθε σοκ!» - Ασύλληπτη αποκάλυψη για Μαρτίκα και Σαμαρά από τον Κοκλώνη

Το αποκάλυψε στον αέρα του Super Κατερίνα

Καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για την Κατερίνα Καινούργιου, ήταν τόσο ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος την εκνεύρισε λίγο στην αρχή της συνάντησής τους. Ξαφνικά όμως ο γνωστός παραγωγός θυμήθηκε πως έχει ξαναδεί τον πρώην παίκτη του Survivor,και τότε έκανε μία αποκάλυψη με την οποία όλοι έβαλαν τα γέλια!

Που γνωρίζονται Μαρτίκας και Κοκλώνης

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να του απευθύνει μια ερώτηση. «Στη Μύκονο στο φαρμακείο που ερχόμασταν με τον Τρύφωνα εσύ δεν ήσουν;», ρώτησε ο Νίκος και ο Σπύρος απάντησε: «Στο Pierro’s δίπλα. Νομίζω η αδερφή μου σε εξυπηρετούσε». Τότε έγινε η ξεκαρδιστική αποκάλυψη: «Ναι, εγώ ήμουν εκεί πέρα πιο πολύ. Ο Τρύφωνας είχε κάνει focus σε σένα για κάποιο λόγο. Έπαθε σοκ όταν τον είδε. Τι κούκλος!» και ξέσπασαν στα γέλια όλοι...

Expand player

"Δεν θα είχα φτάσει εδώ, αν..."

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία βέβαια θα συνεχιστεί και του χρόνου. Μάλιστα, νωρίτερα, εισέβαλλε στο πλατό ο Νίκος Κοκλώνης, ο CEO της Barking Well με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ευχαριστεί δημόσια για όσα έχει κάνει για εκείνη, είτε όσον αφορά το επαγγελματικό, είτε όμως και σε προσωπικό επίπεδο.

«Θέλω να σου πω και από όλη την ομάδα, ένα τεράστιο ευχαριστώ, όχι μόνο για την υλική και παραγωγική στήριξη, αλλά κυρίως για την ηθική στήριξη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και για εμένα ειδικά, με δύσκολα θέματα που έπρεπε να διαχειριστώ, με χωρισμούς και προσωπικά σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου με αυστηρότητα και αγάπη σε όλα και συγγνώμη αν πολλές φορές σε τρέλανα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είπε: «Φύγαμε από κάπου που περάσαμε δύσκολα, ήρθαμε εδώ που είναι τέλεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από ψυχαγωγική εκπομπή, γίνατε κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο και το υπηρετήσατε καλά», με την Κατερίνα να απαντά: «Δεν θα είχα φτάσει εδώ, αν δεν ήσουν εσύ».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και είπε στον παραγωγό: «Ήρθα από το νοσοκομείο και ήταν να μην έρθω. Έχω στην πορεία μου συναντήσει τα μεγαλύτερα κεφάλια της τηλεόρασης. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπειά σου, η θετική σου ενέργεια, δεν έχω γλείψει ποτέ κανέναν… Είσαι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους και όταν ξαναξεκίνησα ήμουν στο δίλημμα να ακολουθήσω τον αδερφό μου ή να κρατηθώ Σε αυτό με προστάτευσες εσύ με τρυφερότητα και λεπτότητα που είναι μοναδική».

Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα δεν δίστασε να ρωτήσει την Κατερίνα Καινούργιου αν είχε κάποια επανασύνδεση (δείτε εδώ την απάντησή της).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα έμαθε πρωί πρωί - Πολύ ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη