Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη

«Θα εξαρτηθεί από...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι και πάλι μαζί (και μάλιστα με προϋποθέσεις). Σήμερα (8/7), στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα και δε δίστασε να ρωτήσει μπροστά στις κάμερες τη φίλη του για όσα ακούγονται.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου τον ευχαρίστησε για τη στήριξη που της έδωσε, ενώ στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε ξεκάθαρα αν είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της ή αν θα περάσουν ξανά το καλοκαίρι οι δυο τους.

H σπόντα της Καινούργιου για την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Είχα να διαχειριστώ το άγχος της μεταγραφής και χωρισμούς και προσωπικά, σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου και συγγνώμη αν σε τρέλανα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν υπάρχει τελικά επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Πρόσεχε μην το περάσουμε οι δυο μας πάλι το καλοκαίρι, θα δείξει από συμπεριφορές θα εξαρτηθεί», απάντησε η παρουσιάστρια.

Η μοναδική φωτογραφία στο instagram του Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου

Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού ξέσπασαν στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου 2021 με το περιβάλλον της παρουσιάστριας να μιλάει για κρίση στον 2,5 ετών δεσμό του ζευγαριού και επαναπροσδιορισμό της σχέσης αλλά το αποτέλεσμα έδειξε τελικά πως μόνο κρίση δεν ήταν... Όπως σίγουρα θυμάστε, η Κατερίνα Καινούργιου, στο διάστημα της καραντίνας είχε μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της Φίλιππου στο κέντρο, χωρίς να είναι επίσημη όμως η συγκατοίκηση.

Σε συνέντευξή της, τον Σεπτέμβριο, η Καινούργιου είχε αποκαλύψει πως θέλει να βρει ένα μεγαλύτερο σπίτι με τον αγαπημένο της Φίλιππο. «Έχει ο καθένας το σπίτι του, αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες μέρες μένω στον Φίλιππο. Εξακολουθώ, όμως, να έχω και τον χώρο μου. Έχουμε συζητήσει τη συγκατοίκηση, αλλά δεν έχουμε ακόμα ξεκινήσει να ψάχνουμε για ένα σπίτι μεγαλύτερο, που θα αρέσει και στους δύο. Έχουμε βολευτεί γιατί και τώρα ουσιαστικά συγκατοικούμε».

Λίγους μήνες μετά ο χωρισμός ήρθε και η Κατερίνα μετακόμισε μόνη της σε νέο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό).

10 μήνες πέρασαν από την ημέρα που το οριστικό τέλος ειπώθηκε κι από τις δυο πλευρές. 10 μήνες και παρά τα όσα έχουν συμβεί και οι δυο έχουν αφήσει στα προσωπικά τους προφίλ στο instagram μια και μοναδική κοινή τους φωτογραφία. Αυτή που είχαν φτιάξει από ταξίδι τους στην Σαντορίνη.

Εκείνος ίσως γιατί δεν είναι τόσο ενεργός στα social media και μπορεί να έχει ξεχάσει να την κατεβάσει, εκείνη ίσως γιατί ο Φίλιππος ήταν ένας μεγάλος σταθμός στην ζωή της...

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου