Κατάλευκη με μπεζ ντουλάπια - Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από την κουζίνα του νέου της σπιτιού

Ποζάρει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατάλευκη με μπεζ ντουλάπια - Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από την κουζίνα του νέου της σπιτιού

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή της και συγκεκριμένα να αφήσει το παλιό της σπίτι και να μετακομίσει σε ένα καινούργιου στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τα όσα έχει μοιραστεί η ίδια τόσο από την εκπομπή της όσο και μέσα από στιγμιότυπα στα social media, το νέο της σπίτι είναι αρκετό φωτεινό, με τέλεια θέα και ευρύχωρο, ενώ μάλιστα την έχει κάνει να νιώθει ανανεωμένη αλλά φυσικά και ενθουσιασμένη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Πέμπτης 16/6, δημοσίευσε στον προσωπικό της προσωπικό λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει για πρώτη φορά στην κουζίνα του νέου της σπιτιού, φορώντας ένα τέλειο αθλητικό σετ και κρατώντας ένα φυσικό χθμό.

Όπως βλέπουμε από το εν λόγω στιγμιότυπο, η κουζίνα τη είναι αρκετά μοντέρνα και λευκή με μπεζ ντουλάπια, ενώ μάλιστα οι μικροσυσκευές βρίσκονται σε φιστικί απόχρωση.

Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από την κουζίνα του νέου της σπιτιού

Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από την κουζίνα του νέου της σπιτιού

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για τον λόγο μετακόμισης της στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εβδομάδα της με ευχάριστα νέα, τα οποία αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ενότητας με την Κατερίνα Λένη. Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να κάνει γνωστό μέσα από αναφορές της, πως ήθελε να μετακομίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια δυσαρέσκεια της είχε να κάνει με την θέρμανση καθώς το διαμέρισμα δεν είχε κεντρική και αυτό φυσικά δε την βόλευε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στα τσουχτερά κρύα έφευγε από το σπίτι της και έβρισκε πιο ζεστά ''καταφύγια''.

Ευτυχώς, όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν παρελθόν αφού η Κατερίνα ανακοίνωσε στη σεφ και μαζί στους φίλους, που την παρακολουθούν, πως βρέθηκε σπίτι στα μέτρα της και έτσι μετακομίζει.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην Κατερίνα Λένη.