Γεμάτο φωτιστικά και κεριά - Νέες φωτογραφίες από το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι

Η αγαπημένη της γωνία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεμάτο φωτιστικά και κεριά - Νέες φωτογραφίες από το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι

Σε νέο σπίτι μετακόμισε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στα βόρεια προάστια και να μείνει στο κέντρο της Αθήνας. «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου πριν μερικές στον αέρα της εκπομπής της.

Μάλιστα, η ίδια έχει μοιραστεί ήδη μερικά στιγμιότυπα από το νέο της σπίτι, το ίδιο όμως έκανε και το απόγευμα της Παρασκευής 20/5, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στα εν λόγω στιγμιότυπα βλέπουμε την αγαπημένη της γωνία του σπιτιού, όπου υπάρχει ένα λευκό πουφ, ένα μαρμάρινο τραπεζάκι με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρα κεριά, ενώ στον τοίχο υπάρχουν κάποιες χρυσές απλίκες, που δημιουργούν έναν ωραίο φωτισμό στο σπίτι.

«Η αγαπημένη μου γωνίτσα… Το σπίτι μου γέμισε με υπέροχα φωτιστικά…», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αγαπημένη γωνία του νέου σπιτιού της Κατερίνας Καινούργιου

Η αγαπημένη γωνία του νέου σπιτιού της Κατερίνας Καινούργιου

Η αγαπημένη γωνία του νέου σπιτιού της Κατερίνας Καινούργιου φωτογραφίες

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για τον λόγο μετακόμισης της στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εβδομάδα της με ευχάριστα νέα, τα οποία αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ενότητας με την Κατερίνα Λένη. Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να κάνει γνωστό μέσα από αναφορές της, πως ήθελε να μετακομίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια δυσαρέσκεια της είχε να κάνει με την θέρμανση καθώς το διαμέρισμα δεν είχε κεντρική και αυτό φυσικά δε την βόλευε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στα τσουχτερά κρύα έφευγε από το σπίτι της και έβρισκε πιο ζεστά ''καταφύγια''.

Ευτυχώς, όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν παρελθόν αφού η Κατερίνα ανακοίνωσε στη σεφ και μαζί στους φίλους, που την παρακολουθούν, πως βρέθηκε σπίτι στα μέτρα της και έτσι μετακομίζει.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην Κατερίνα Λένη.