«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!» - Μαυροφορεμένη στα βράχια η Πρωτόπαππα αποχαιρέτησε την πρώτη σεζόν του Σασμού

Η ανάρτησή της στο Instagram

Η φετινή σεζόν του Σασμού τελείωσε και το μεγάλο φινάλε βάφτηκε με αίμα, μιας και παρακολουθήσαμε όλοι ότι ο Άγγελος δολοφονήθηκε, λίγο πριν καταγγείλει στην αστυνομία το μεγάλο μυστικό του Μαθιού, του οποίου ο γάμος σταμάτησε όταν συνελήφθη για το συμβάν.

Οι ηθοποιοί, αποχαιρέτησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη σειρά, ενώ άλλοι όπως η Μαρία Πρωτόπαππα, έδωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο κύκλο, για τον οποίο ανυπομονούν οι τηλεθεατές!

Expand player

Η ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα στο Instagram

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει kai η Μαρία Πρωτόπαππα θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές και παράλληλα να δώσει ραντεβού μιας και σε λίγο καιρό θα ναι πάλι κοντά τους . «Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας δώσατε. Το «ταξίδι» συνεχίζεται... Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στον Σασμό Μάινας και Γεροντιδάκης! Οι ρόλοι που θα ενσαρκώσουν

Αν ο πρώτος κύκλος του Σασμού είχε αίμα, δάκρυα και έρωτες, σκεφτείτε τι έχει να γίνει στον δεύτερο που η παραγωγή ετοιμάζει αυτό το διάστημα και οι θαυμαστές της σειράς περιμένουν με κομμένη την ανάσα (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το μεγάλο φινάλε).

Κάθε σειρά μυθοπλασίας που συνεχίζει τη διαδρομή της και την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη, συνηθίζει να εφοδιάζει το καστ της με νέους πρωταγωνιστές. Έτσι λοιπόν και ο «Σασμός», μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της σεζόν που μόλις αφήσαμε πίσω, και συγκεκριμένα η ομάδα παραγωγής, αυτή την περίοδο είναι σε συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα εντάξει στην ήδη δημοφιλή ομάδα των ηθοποιών της.

Αφού δεν θα είναι στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού», στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Στέλιος Μάινας αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Κώστα Καραγιάννη (παραγωγός σειράς) και να είναι στον δεύτερο κύκλο της σειράς και να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Ένας κύκλος τελειώνει και ένας νέος αρχίζει - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν

«Ζε σουί Θεοδώρα» - Η αποθέωση στο Twitter για την Δανάη Παππά και το "αντίο" του Σασμού