Σασμός: Θρήνος στο Twitter με τον φόνο του Άγγελου - «Σου σκότωσαν γιο και δύο εγγονούς!»

Λύγισε μέχρι και η Ναταλία Γερμανού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Θρήνος στο Twitter με τον φόνο του Άγγελου - «Σου σκότωσαν γιο και δύο εγγονούς!»

Την Τετάρτη 6/7 παρακολουθήσαμε όλοι με κομμένη ανάσα το μεγάλο φινάλε του Σασμού για αυτή τη σεζόν, και μπορεί το ένα σπίτι να είχε χαρές, και μιλάμε για τους Σταματάκηδες και τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού, ωστόσο το σπίτι των Βρουλάκιδών μετράει ακόμη μία απώλεια μιας και ο Άγγελος δολοφονήθηκε, και τον βρήκε η Άσπα και ο Μανώλης μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πανικός στο Twitter με το θανατικό στο μεγάλο φινάλε

Οι χρήστες ήταν παρόν στο επεισόδιο, όπως κάθε φορά άλλωστε, και σπάραξε η καρδιά τους, τόσο με την γιαγιά Ειρήνη που σπαράζει, όσο και με το γεγονός πως όλοι οι άνδρες της οικογένειας χάθηκαν. Μεγάλη φαν της σειράς όπως ξέρουμε ήδη είναι και η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, η οποία σχολίασε τη σκηνή με ένα tweet.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Θανάση Πατριαρχέα μετά το φινάλε

Ο Σασμός έριξε αυλαία για φέτος, το βράδυ της Τετάρτης 6/7, με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική ο Άγγελος βρίσκεται δολοφονημένος.

Το Twitter παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη και διαμαρτυρήθηκε για το απότομο τέλος, ωστόσο ο Θανάσης Πατριαρχέας που υποδύθηκε τον αδικοχαμένο, θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον κόσμο και στους συνεργάτες του μιας και με αυτή την εξέλιξη τελείωσε και το ταξίδι του στην καθημερινή σειρά, εκτός αν τον δούμε με κάποιο τρόπο και στην επόμενη σεζόν.

Μέσα, λοιπόν, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου βρίσκεται μαζί με την τηλεοπτική Μαρίνα και τον Αντώνη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αποχαιρέτησε τον ρόλο αυτό μια για πάντα. Τα συναισθήματα είναι πάντα ανάμεικτα σε αυτές τις περιπτώσεις, η αποθέωση, όμως, από τον κόσμο κάνει αυτόν τον αποχωρισμό να φαίνεται πιο γλυκός.

«Μάγκες και μάγκισσες αντίο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάτω από το βίντεο στο προφίλ του.