Φινάλε για τον Σασμό - Τραγωδία και θλίψη πριν τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισοδιο (6/7)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φινάλε για τον Σασμό - Τραγωδία και θλίψη πριν τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, ο Σασμός φτάνει στο τέλος τουκαι το φινάλε του αναμένεται να είναι άκρως δραματικό. Ο γάμος της Βασιλικής αι του Μαθιού έχει φτάσει ωστόσο το χωριό δεν είναι έτοιμο για την τραγωδία που έρχεται (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο Δημήτρης Λάλος για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς).

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού (6/7)

Τετάρτη 06 Ιουλίου - Επεισόδιο 171

Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του. Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή. Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός…

Αυτό κι αν είναι ανατροπή - Ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να...

Ο Αστέρης κατάφερε με το κόλπο που έστησε στον Σταύρο στον Σασμό να μάθει τα πάντα σχετικά με την οικογένεια της Αργυρώς, ακόμα και ότι ο μικρός Πετρής, είναι στην πραγματικότητα δικό του παιδί. Κάπως έτσι, η στάση του θα αλλάξει σημαντικά στη δεύτερη σεζόν.

Η Αργυρώ ανακαλύπτει την πλεκτάνη που έστησε ο πρώην της στον σύζυγό της (δείτε εδώ την αντίδρασή της) και αμέσως συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης θα ξέρει τα πάντα για το παιδί.

Στη δεύτερη σεζόν, θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Αστέρη, ο οποίος δεν υποχωρεί και έχει αφήσει οριστικά πίσω του αυτή την απολογητική στάση. Άλλωστε, τόσο η Μαρίνα όσο και η γιαγιά Ειρήνη τον έχουν συγχωρέσει για τον θάνατο του Πετρή καθώς ήταν ξεκάθαρα ατύχημα, ενώ έχει χαρίσει στην Αργυρώ τη ζωή της.

Η σχέση της Αργυρώς και του Σταύρου είχε ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πριν το χειρουργείο, ενώ όλα αλλάζουν ότι ξεσκεπάζεται η αληθινή ταυτότητα του Αστέρη. Η Αργυρώ και ο Σταύρος χωρίζουν και έτσι ο Σταματάκης βρίσκει και πάλι την ευκαιρία του για να προσεγγίσει την αγαπημένη του.

Αυτή τη φορά όμως δε θα το κάνει για να την κερδίσει πίσω, αν και αυτό είναι ο απώτερος σκοπός του, αλλά για να δει τον γιό του. Πλέον γνωρίζει και επίσημα πως είναι αίμα του και έτσι θέλει να έχει επαφές μαζί του, ακόμα κι αν ο μικρός Πετρής δεν μάθει ποτέ ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας.

Στο άκουσμα της πρότασης αυτής, η Αργυρώ τρελαίνεται και αρνείται κατηγορηματικά. Δε θέλει ο γιός της να έχει καμία σχέση με τον φονιά του αδερφού της. Εκεί ωστόσο ο Αστέρης θα βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πρόσωπο της Μαρίνας.

Η μητέρα της Αργυρώς πιστεύει ότι ο Αστέρης, έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει τον γιό του, ενώ θα του είναι αιώνια υπόχρεη για το καλό που έκανε για την κόρη της. Η στάση της αυτή τη φέρνει σε σύγκρουση με την Αργυρώ, ενώ ο Αστέρης, συνεχίζει να μην υποχωρεί.