Σασμός: «Είναι τιμή μας να σας βλέπουμε» - Ρίγη συγκίνησης στο Twitter με την δολοφονία του Άγγελου

Έγινε "σάλος" με το απότομο τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Είναι τιμή μας να σας βλέπουμε» - Ρίγη συγκίνησης στο Twitter με την δολοφονία του Άγγελου

Όσο ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 προβάλλεται στο κανάλι του ΣΚΑΪ, στον σταθμό του ALPHA ο Σασμός έχει προκαλέσει σάλο με την εξέλιξη της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος άφησε την τελευταία του πνοή, κάνοντας την Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη να καταρρεύσουν στο άκουσμα της είδησης, ύστερα από τον χαμό του Πετρή.

Το κοινό που παρακολουθεί σταθερά όλα όσα συμβαίνουν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την τραγωδία και το Twitter πήρε φωτιά. Άλλοι υποκλίνονται στο υποκριτικό ταλέντο του Θανάση Πατριαρχέα και της Όλγας Δαμάνη, ενώ άλλοι κοιτούν απορημένοι την οθόνη τους και περιμένουν να συνεχιστεί το επεισόδιο, καθώς δεν μπορούν να διανοηθούν πως ο πρώτος κύκλος τελειώνει με αυτό τον απότομο τρόπο.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον θάνατο του Άγγελου στον Σασμό

Σασμός - φινάλε

Σασμός - Θάνατος Άγγελου

Σασμός - Twitter

Σασμός - Twitter - θάνατος Άγγελου

Οι αντιδράσεις για τον Σασμό

Οι αντιδράσεις για τον Σασμό στο Twitter

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Σασμό

Απίστευτη συγκίνηση με το μήνυμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για το φινάλε

Το βράδυ της Τετάρτης 6/7 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού και η συγκίνηση. Με αφορμή, λοιπόν, το τέλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, το κοινό, αλλά ιδιαίτερα τον τηλεοπτικό σύζυγο και γιο της.

Φαίνεται πως η ίδια είναι βαθιά συγκινημένη για όλες τις αναμνήσεις που της προσέφεραν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και νιώθει ευγνώμων που γνώρισε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, τη δεδομένη στιγμή. Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μίλησε μέσω κάποιων story.

«Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς απόψε. Με χαρά και συγκίνηση. Ένα ολόθερμο ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη που μου στέλνετε, όλοι εσείς ακούραστα, κάθε μα κάθε μέρα. Όλοι εσείς που δε σας ξέρω μας σας διαβάζω και σας νιώθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του Σασμού γι’ αυτό το αριστούργημα» έγραψε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Έπειτα, τόνισε για τον Μαθιό: «Μόνο χαρά για ότι χτίσαμε. Σ’ ευχαριστώ. (και κατευθείαν τα κεφάλια μέσα, τα λέμε αύριο στο γύρισμα)», ενώ για τον Νικηφόρο επισήμανε: «Δε μπορώ να φανταστώ άλλο γιο. Σ’ ευχαριστώ. Και συνεχίζουμε…».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Σασμός

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός - φινάλε