Σασμός: «Αντίο!» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Θανάση Πατριαρχέα μετά το φινάλε

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Αντίο!» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Θανάση Πατριαρχέα μετά το φινάλε

Ο Σασμός έριξε αυλαία για φέτος, το βράδυ της Τετάρτης 6/7, με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική ο Άγγελος βρίσκεται δολοφονημένος. Το Twitter παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη και διαμαρτυρήθηκε για το απότομο τέλος, ωστόσο ο Θανάσης Πατριαρχέας που υποδύθηκε τον αδικοχαμένο, θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον κόσμο και στους συνεργάτες του.

Μέσα, λοιπόν, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου βρίσκεται μαζί με την τηλεοπτική Μαρίνα και τον Αντώνη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αποχαιρέτησε τον ρόλο αυτό μια για πάντα. Τα συναισθήματα είναι πάντα ανάμεικτα σε αυτές τις περιπτώσεις, η αποθέωση, όμως, από τον κόσμο κάνει αυτόν τον αποχωρισμό να φαίνεται πιο γλυκός.

Η αποχαιρετηστήρια ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα για τον Σασμό

«Μάγκες και μάγκισσες αντίο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάτω από το βίντεο στο προφίλ του.

Απίστευτη συγκίνηση με το μήνυμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για το φινάλε

Το βράδυ της Τετάρτης 6/7 προβλήθηκε, όπως είπαμε, το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού και η συγκίνηση είναι μεγάλη. Με αφορμή, λοιπόν, το τέλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, το κοινό, αλλά ιδιαίτερα τον τηλεοπτικό σύζυγο και γιο της.

Φαίνεται πως η ίδια είναι βαθιά συγκινημένη για όλες τις αναμνήσεις που της προσέφεραν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και νιώθει ευγνώμων που γνώρισε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, τη δεδομένη στιγμή. Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μίλησε μέσω κάποιων story.

«Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς απόψε. Με χαρά και συγκίνηση. Ένα ολόθερμο ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη που μου στέλνετε, όλοι εσείς ακούραστα, κάθε μα κάθε μέρα. Όλοι εσείς που δε σας ξέρω μας σας διαβάζω και σας νιώθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του Σασμού γι’ αυτό το αριστούργημα» έγραψε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Έπειτα, τόνισε για τον Μαθιό: «Μόνο χαρά για ότι χτίσαμε. Σ’ ευχαριστώ. (και κατευθείαν τα κεφάλια μέσα, τα λέμε αύριο στο γύρισμα)», ενώ για τον Νικηφόρο επισήμανε: «Δε μπορώ να φανταστώ άλλο γιο. Σ’ ευχαριστώ. Και συνεχίζουμε…».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Σασμός

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός - φινάλε