«Έχει κακοποιηθεί για μεγάλο διάστημα» - Η απουσία της Βαρβάρας Κίρκη από το δικαστήριο και η νέα αναβολή της δίκης

Δείτε αναλυτικά

Καινούρια αναβολή παίρνει η δίκη για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, η οποία τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και παρακαλάει για την κατάθεση των μαρτύρων. Την Πέμπτη 14/7 ο τραγουδιστής έφτασε ξανά στο δικατήριο, έχοντας ζητήσει την αναβολή, η οποία έγινε και δεκτή.

Η δίκη θα μεταφερθεί για τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η καταγγέλουσα δεν παρευρέθηκε και δεν δέχθηκε να μιλήσει και στα κανάλια για τις εξελίξεις. Αντιθέτως, ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ALPHA τώρα και εξήγησε πως ακόμα δεν είναι έτοιμη η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η πελάτισσά του.

Expand player

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την αναβολή της υπόθεσης Αδαμαντίδη - Κίρκης

«Η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Υπήρχε αίτημα από την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη για την αναβολή. Επίσης δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση που περιμέναμε από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Και κατόπιν αυτών η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου.

Σε λίγες ημέρες πιστεύω πως θα είναι έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση και θα προσκομιστεί στο αρμόδιο δικαστήριο. Η κυρία Κίρκη δεν ήρθε στο δικαστήριο. Είναι μια γυναίκα που έχει κακοποιηθεί για μεγάλο διάστημα από τον σύντροφό της. Αντιλαμβάνεστε πως δεν θα μπορούσε να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχαμε σοβαρή σχέση με την Βαρβάρα»

Σάλος έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Το θέμα μπορεί να έχει πάει στα δικαστήρια, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν παραδέχεται τίποτα από όσα του καταλογίζει.

Μετά την πρώτη του συνέντευξη, το Σάββατο 9/7 ο τραγουδιστής παραχώρησε μια δεύτερη στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' θέλοντας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με κάποιες εξηγήσεις από τις προηγούμενες, που έκανε. Μάλιστα, εξακολουθούσε να τονίζει πως δεν έβλαψε την πρώην γυναίκα του και δε δέχτηκε να ζητήσει τη συγγνώμη, που περιμένει.

«Τα δίνω όλα σε μια σχέση με μια γυναίκα, έτσι είμαι. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με την Βαρβάρα, ήταν μια ελεύθερη σχέση και από την πλευρά της και από μένα.

Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει, αν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα μου είχε ξανακάνει μήνυση. Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Η έρευνα στο αυτοκίνητό μου δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση.

Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η Βαρβάρα θα φανούν στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού θα φανεί στη δίκη» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα στο κινητό της με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφο. Δεν ήθελα να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν αντάλλασσε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και για αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Χειριστικός εγώ; Η Βαρβάρα έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν.

Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω στο παιδί μου. Η συμπεριφορά της ήταν υπερβολική, δεν το μπορούσα. Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου ότι δεν θέλω να είμαστε πια μαζί. Δεν μπορούσα να το καταφέρω. Η κα Στεφάνοβα έχει πει κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα της και πρόκειται να τα διαψεύσει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αυτά που λέει είναι εναντίον του» - "Κόλαφος" ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Από την κουμπαριά με τον Καζαντζίδη και τις επιτυχίες, στον τζόγο και τις καταγγελίες - Η ταραχώδης ζωή του Αδαμαντίδη