«Αυτά που λέει είναι εναντίον του» - "Κόλαφος" ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη για τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτά που λέει είναι εναντίον του» -

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του STAR και το πρωί της Παρασκευής 8/7 βγήκε στον αέρα η απάντησή του για το βίντεο που φαίνεται πως ξυλοκοπεί την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη. Με αφορμή, λοιπόν, τα λόγια αυτά, ο δικηγόρος της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live, την ίδια ημέρα, και παρέθεσε την πλευρά της πελάτισσάς του.

Φυσικά, εξήγησε πως δεν πρόκειται για ζήλια, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο, ενώ τόνισε πως στο βίντεο φαίνονται όλα πολύ καθαρά και με αυτόν τον τρόπο στοχοποιείται μόνος του. Όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος του και αυτό είναι προς όφελος της πρώην συντρόφου του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Βαρβάρας Κίρκη για τον ξυλοδαρμό της από τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Εάν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία, καμία γυναίκα δεν πάει να κάνει μία τέτοια καταγγελία, δηλαδή ότι ο σύντροφός της την χτύπησε ή τη χτυπάει. Όπως, επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η καταγγελία να είναι ψεύτικη διότι υπάρχει γνωμάτευση από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε και υπάρχει και η γνωμάτευση από την ιατροδικαστική υπηρεσία που αναφέρει για συγκεκριμένα χτυπήματα. Επίσης, το βίντεο που έχει δημοσιευτεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη χτυπάει.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει, είναι εναντίον του. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Δε νομίζω άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει το θέμα να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Και επειδή με κατηγόρησε ο συνάδελφός μου ότι δήθεν από εμένα διέρρευσε, εγώ το βίντεο δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου» ανέφερε αρχικά.

«Το βίντεο είναι 50 δευτερόλεπτα που φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Αδαμαντίδης. Αυτό το βίντεο το πήρε η αστυνομία από το σημείο που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη την καταγγελία ότι τη χτύπησε. Και το έστειλε στην εισαγγελία. Το βίντεο συνοδεύεται και από κάποιο έγγραφο της αστυνομίας», είπε στη συνέχεια.

«Αν μιλήσω θα τον κάψω»

Το πρωί της Παρασκευής 8/7 προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου απόσπασμα από αποκλειστική συνέντευξη φίλου και συνεργάτη του Θέμη Αδαμαντίδη, Ανδρέα Κομπόση, οι δηλώσεις του οποίου φαίνεται πως προκάλεσαν ένταση στο πλατό.

Είναι γεγονός πως έχουν αποτελέσει θέμα οι κατηγορίες για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη και μάλιστα έχει πάρει και αρκετά μεγάλες διαστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησαν σε αποδοκιμαστικά σχόλια με τον δεύτερο να αποκαλύπτει: «Αν μιλήσω θα τον κάψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ως έφηβοι , ήμασταν σε μία κοινή παρέα και εκείνοι σχεδίαζαν πως θα κάνουν το βράδυ σκυλομαχίες. Από τότε δεν ήθελα καμία σχέση μαζί του»