«Εγώ υπήρξα θύμα» - "Καταπέλτης" ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις κατηγορίες της Βαρβάρας Κίρκη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ υπήρξα θύμα» -

Όσο αναμένονται να καταθέσουν 5 μάρτυρες στη δίκη του Θέμη Αδαμντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του STAR, το βράδυ της Πέμπτης 7/7, και προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα του, αλλά και για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις γυναίκες της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε πως πάντα αντιμετωπίζει το γυναικείο φύλο με σεβασμό και θεωρεί πως ο λόγος που "ξεσηκώθηκε" η πρώην σύντροφός του, είναι το γεγονός ότι είχε επαφές με μία άλλη πρώην του. Παρόλα αυτά, τονίζει πως δεν είναι άγιος και έχει κάνει πολλά λάθη στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την κατηγορία της Βαρβάρας Κίρκη

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σιγουρά υπήρξε κάποιος λόγος», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν αρέσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

«Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα», κατέληξε.

Η πρώην του κλιπαρεί τον ταξιτζή που ήταν μάρτυρας στον ξυλοδαρμό να βγει να μιλήσει

Για πέμπτη στη σειρά η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης του ξυλοδαρμού που καταθέτει η Βαρβάρα Κίρκη από τον πρώην σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη. Ωστόσο μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με το βίντεο που κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα η Κίρκη να βγαίνει σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και να κάνει δημόσια έκκληση να βγει να καταθέσει είτε ο ταξιτζής που ήταν παρόν στο περιστατικό, είτε οποιοσδήποτε μάρτυρας.

Η πλευρά του Αδαμαντίδη μάλιστα αρνείται την οποιαδήποτε ταύτιση με το βίντεο, καθώς υποστηρίζουν πως δεν απεικονίζεται ο Αδαμαντίδης να χτυπάει μια γυναίκα, αλλά κάποιο γόνος εύπορης οικογένειας. Εχθές μετά την δίκη που πήρε αναβολή για τις 14 Ιουλίου Αδαμαντίδης και Κούγιας δήλωσαν σίγουροι ότι θα αποκαλυφθεί η σκευωρία σε βάρος του τραγουδιστή και ότι θα αθωωθεί.

Η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε σε συνεργάτιδα της εkπομπής:

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχ;h της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1.30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στη σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ'εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώτη σύζυγο του Θέμη...