'' Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα'': Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την αναβολή της δίκης

Στις 14 Ιουλίου η νέα δικάσιμος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
'' Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα'': Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την αναβολή της δίκης

Η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη, πήρε σήμερα αναβολή για τις 14 Ιουλίου. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο B’ τριμελές πλημμελειοδικείο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, και εξήλθε με αυτόν παραχωρώντας μάλιστα και δηλώσεις στις κάμερες. Αναμένονται νέες εξελίξεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από την Κίρκη και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του Αναστασία Στεφάνοβα, βγήκε και μίλησε ανοιχτά για τη βίαιη συμπεριφορά του τόσο προς την ίδια όσο και προς τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Από πλευράς Αδαμαντίδη, ο δικηγόρος του έχει τονίσει πως δεν δέχονται καμία κατηγορία και πως πρόκειται για οργανωμένη σκευωρία με σκοπό την απόσπαση χρημάτων από τον τραγουδιστή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την αναβολή της δίκης

Ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται αλλά και ο δικηγόρος του δήλωσαν στα κανάλια:

«Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα. Οπωσδήποτε αυτό ήταν και η άποψη του δικηγόρου μου» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Τον λόγο τότε πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι στο διαδίκτυο έχουν διακινηθεί ψεύτικα στοιχεία και οι φωτογραφίες που δείχνουν με μώλωπα τη Βαρβάρα Κίρκη είναι από το παρελθόν.

''Θα ήταν προτιμότερο να ζητήσει μια συγνώμη...'': Ο Λύτρας παίρνει θέση για τον Αδαμαντίδη μετά το σάλο με το βίντεο

Υπενθυμίζεται πως χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένας βίντεο με τον Αδαμαντίδη που σπρώχνει τη σύντροφό του έξω από τη χαρτοπαικτική λέσχη. Επί αυτού κλήθηκε να σχολιάσει και ο δικηγόρος του φερόμενου ως θύματος Απόστολος Λύτρας σήμερα 4/7 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως φαίνεται ένα κομμάτι του βίντεο.

«Την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και τη χτύπησε άσχημα» προσέθεσε και τόνισε πως έχει επαναληφθεί παλαιότερα αυτού του είδους η συμπεριφορά. «Οι άνθρωποι με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν είναι βίαιοι 24 ώρες το 24ωρο, απλά κάποιες στιγμές ξεφεύγουν και γίνονται κακοποιητικοί» σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε την επαφή που είχαν η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη με τη νυν, αλλά και το γεγονός πως η τελευταία της είχε στείλει χρήματα για τα παιδιά.

Αναφορικά με τη μήνυση του τραγουδιστή για κλοπή των 7.000 ευρώ από τη σύντροφό του, ο δικηγόρος δήλωσε πως «αυτά γίνονται ως αντίποινα. Από ‘κει και πέρα ο κόσμος έχει τη νοημοσύνη και την παιδεία να καταλάβει τι βλέπει και τι συμβαίνει».

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, ο κ . Λύτρας είπε πως δεν του έχει μεταφερθεί κάποια τέτοια πρόθεση από την εντολέα του.

«Θα ήταν προτιμότερο και για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να ζητήσει μια συγνώμη και μια βοήθεια για κάποια θέματα τα οποία του συμβαίνουν» συμπλήρωσε.