Οι 5 μάρτυρες του Θέμη Αδαμαντίδη που θα καταθέσουν στην δίκη εναντίον της πρώην συντρόφου του

Όλοι θα καταθέσουν πως δεν ήταν ποτέ βίαιος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι 5 μάρτυρες του Θέμη Αδαμαντίδη που θα καταθέσουν στην δίκη εναντίον της πρώην συντρόφου του

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε η Βαρβάρα Κίρκη τον πρώην σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη και η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου. Στο πλευρό του λοιπόν, ο τραγουδιστής θα έχει 5 μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του.

Να σημειωθεί πως δικηγόρος του είναι ο Αλέξης Κούγιας του οποίου οι δηλώσεις για την υπόθεση είναι καταπέλτης, με τον Απόστολο Λύτρα να μην διστάζει να του απαντάει.

Οι 5 μάρτυρες στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη

Ο μεγάλος γιος του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος θα υποστηρίξει ότι ο πατέρας του δεν έχει ασκήσει βία εναντίον κάποιας γυναίκας, η πρώην σύζυγος του και μητέρα του μεγάλου του γιου, η πρώην σύντροφος που έχουν αποκτήσει ένα παιδί, φίλος του που είναι αξιωματικός στην Αστυνομία και ακόμα ένας φίλος του.

Η έκκληση στον ταξιτζή που ήταν μάρτυρας στον ξυλοδαρμό να βγει να μιλήσει

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με το βίντεο που κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα η Κίρκη να βγαίνει σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και να κάνει δημόσια έκκληση να βγει να καταθέσει είτε ο ταξιτζής που ήταν παρόν στο περιστατικό, είτε οποιοσδήποτε μάρτυρας.

Η πλευρά του Αδαμαντίδη μάλιστα αρνείται την οποιαδήποτε ταύτιση με το βίντεο, καθώς υποστηρίζουν πως δεν απεικονίζεται ο Αδαμαντίδης να χτυπάει μια γυναίκα, αλλά κάποιο γόνος εύπορης οικογένειας. Μετά την δίκη που πήρε αναβολή για τις 14 Ιουλίου Αδαμαντίδης και Κούγιας δήλωσαν σίγουροι ότι θα αποκαλυφθεί η σκευωρία σε βάρος του τραγουδιστή και ότι θα αθωωθεί.

Η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε σε συνεργάτιδα της εκπομπής:

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχ;h της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1.30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στη σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ'εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώτη σύζυγο του Θέμη...