''Θα ήταν προτιμότερο να ζητήσει μια συγνώμη...'': Ο Λύτρας παίρνει θέση για τον Αδαμαντίδη μετά το σάλο με το βίντεο

Όσα είπε ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη σήμερα το πρωί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα ήταν προτιμότερο να ζητήσει μια συγνώμη...'': Ο Λύτρας παίρνει θέση για τον Αδαμαντίδη μετά το σάλο με το βίντεο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις με τον Θέμη Αδαμαντίδη που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Υπενθυμίζεται ότι ότι ο τραγουδιστής κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη. Χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένας βίντεο με τον Αδαμαντίδη που σπρώχνει τη σύντροφό του έξω από τη χαρτοπαικτική λέσχη. Επί αυτού κλήθηκε να σχολιάσει και ο δικηγόρος του φερόμενου ως θύματος Απόστολος Λύτρας σήμερα 4/7 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Υπενθυμίζεται πως μετά την Βαρβάρα Κίρκη και η πρώην σύζυγος του βγήκε να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, αναφέροντας σοκαριστικά πράγματα στη συνέντευξή της, για τη συμπεριφορά του τόσο απέναντι στην ίδια όσο και στα παιδιά τους. Μάλιστα ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας με επιστολή του αρνείται όλες τις κατηγορίες εκ μέρους του πελάτη του και κατηγορεί πρώην σύζυγο και πρώην σύντροφο, ότι αντιμετωπίζουν τον Αδαμαντίδη ως ''χρυσότοκο όρνιθα''.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα σχετικά με το βίντεο

Ο δικηγόρος επισήμανε πως φαίνεται ένα κομμάτι του βίντεο.

«Την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και τη χτύπησε άσχημα» προσέθεσε και τόνισε πως έχει επαναληφθεί παλαιότερα αυτού του είδους η συμπεριφορά. «Οι άνθρωποι με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν είναι βίαιοι 24 ώρες το 24ωρο, απλά κάποιες στιγμές ξεφεύγουν και γίνονται κακοποιητικοί» σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε την επαφή που είχαν η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη με τη νυν, αλλά και το γεγονός πως η τελευταία της είχε στείλει χρήματα για τα παιδιά.

Αναφορικά με τη μήνυση του τραγουδιστή για κλοπή των 7.000 ευρώ από τη σύντροφό του, ο δικηγόρος δήλωσε πως «αυτά γίνονται ως αντίποινα. Από ‘κει και πέρα ο κόσμος έχει τη νοημοσύνη και την παιδεία να καταλάβει τι βλέπει και τι συμβαίνει».

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, ο κ . Λύτρας είπε πως δεν του έχει μεταφερθεί κάποια τέτοια πρόθεση από την εντολέα του.

«Θα ήταν προτιμότερο και για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να ζητήσει μια συγνώμη και μια βοήθεια για κάποια θέματα τα οποία του συμβαίνουν» συμπλήρωσε.

«Σήμερα θα αποδείξουμε την αλήθεια» - ''Καταπέλτης ο Κούγιας για τις δύο γυναίκες που κατηγορούν τον Αδαμαντίδη

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας 4/7 ανακοινώθηκε, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης πρόκειται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας λόγω των κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος και έχει αναλάβει την υπεράσπιση του. Ο γνωστός ποινικολόγος παραχώρησε δηλώσεις στο «MEGA Καλημέρα» για τις κατηγορίες σε βάρος του εντολέως του.

«Μου κάνει εντύπωση αυτή η ενορχηστρωμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα και το πώς βρέθηκαν οι δύο αυτές κυρίες ταυτόχρονα να καταγγείλουν. Για την δεύτερη κυρία που δημιούργησε εντυπώσεις, αφού απομύζησε επί 13 χρόνια τον Θέμη Αδαμαντίδη, στο τέλος έφυγε απαγάγοντας τα παιδιά της και απειλώντας τον ότι δε θα τα ξαναδεί και παρόλα αυτά ο τραγουδιστής της είχε αγοράσει και σπίτι στη Βουλγαρία, και υπάρχουν και χρήματα που αποστέλλονται χωρίς καμία υποχρέωση από τον ίδιο, ούτε υπάρχει δικαστική απόφαση γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

«Όσον αφορά σε αυτή την υπόθεση, εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει κάποιον, που δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, να εκτοξεύει μία κλωτσιά, κοιτάξτε το περιεχόμενο του βίντεο και μετά την κατάθεση της κυρίας. Η κυρία ισχυρίστηκε ότι ο Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά πρώτα, μετά την χαστούκισε κατ’ επανάληψη και μετά την κλώτσησε. Στο βίντεο αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο Αδαμαντίδης γιατί ούτε τα μαλλιά της τραβάει, ούτε χαστούκια φαίνονται, ούτε κλωτσιές, μάλιστα η κυρία έφυγε αγέρωχη και τον ειρωνεύεται. Είναι καλό να δημιουργούνται εντυπώσεις, ο Αδαμαντίδης είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές», πρόσθεσε.«Σήμερα στο δικαστήριο θα εμφανιστούν πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη. Το βίντεο που εμφανίστηκε δεν υπάρχει στη δικογραφία. Προκαλεί εντύπωση ότι σε κάποιες φωτογραφίες φαίνονται σωματικές βλάβες, ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται να προκαλείται κάτι τέτοιο. Σήμερα θα αποδείξουμε την αλήθεια», κατέληξε.