"Και κάπως έτσι..." - Το «αντίο» της Λένας Φλυτζάνη στον αέρα του ΣΚΑΙ χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη

Έριξε μόνη την αυλαία της εκπομπής

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 24/7 η εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» με την Λένα Φλυτζάνη και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος ωστόσο έχει αποχαιρετήσει από χθες τόσο το κοινό όσο και τον ΣΚΑΙ, για οικογενειακούς λόγους.

Φινάλε για το «Σαββατοκύριακο Παρέα

Υπό τους ήχους του «Life Is Wonderful», η Λένα Φλυτζάνη είπε χαρακτηριστικά:

Expand player

«Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος αυτής της εκπομπής, στο τέλος αυτής της σεζόν. Εγώ θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα πάρα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, να γελάσετε με την καρδιά σας, να κάνετε πολλές βουτιές.

Σας χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Εσάς, τους ανθρώπους που συνεργάζομαι μαζί τους, πάνω στο κοντρόλ, κάτω εδώ τα παιδιά, όλη την ομάδα πίσω από τις κάμερες. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι. Γεια σας».

Ποιο είναι το τηλεοπτικό του μέλλον του Δημήτρη Καμπουράκη μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή του ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με την «Realife», ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν. Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Κρήτη θα παραμείνει στην τηλεόραση παρά τις φήμες που τον ήθελαν αποχωρεί λόγω εμπλοκής του στην πολιτική.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον δημοσιογράφο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είτε θα αναλάβει θέση στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού στο καθημερινό πρόγραμμα είτε θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η μετακίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο Open φέρνει νέα καραμπόλα. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος δημοσιογράφος να χτίσει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο τελευταίος βρίσκεται μία ανάσα από τις τελικές υπογραφές με το Open. Ο Παναγιώτης Στάθης προοριζόταν για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Δημήτρης Καμπουράκης - «Έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές»

Δημήτρης Καμπουράκης: Αποφάσισε να σταματήσει την δημοσιογραφία