Δημήτρης Καμπουράκης: Αποφάσισε να σταματήσει την δημοσιογραφία

Πότε θα σταματήσει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δημήτρης Καμπουράκης: Αποφάσισε να σταματήσει την δημοσιογραφία

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποφάσισε να σταματήσει την δημοσιογραφία. Ο ίδιος έκανε γνωστή την απόφαση του αυτή στην εκπομπή the 2 Night show. Μάλιστα αποκάλυψε και ποια θα είναι τα επόμενα του σχέδια.

O Δημήτρης Καμπουράκης δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο αυτή την φορά βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του “The 2night Show”. Ο δημοσιογράφος έκανε έναν απολογισμό της επαγγελματικής του πορείας ενώ εξήγησε γιατί ένας δημοσιογράφος πρέπει να λέει τη γνώμη του αλλά να έχει και πολιτική άποψη.

Η απόφαση του Δημήτρη Καμπουράκη να σταματήσει την δημοσιογραφία

Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραδέχθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 το χρονικό διάστημα που έχει θέσει στον εαυτό του για να βρίσκεται σε αυτό το χώρο. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια θα είναι τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια αφού αποχωρήσει από τον χώρο. Ο δημοσιογράφος είχε κάνει και μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την σύζυγο του.

“Αυτή την περίοδο δεν γράφω κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία δεν τα γράφεις εσύ, αλλά έρχονται και σε βρίσκουν” σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Προσθέτοντας, όμως, απρόσμενα τη διάθεση να σταματήσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια.

“Αρχίζω να το βλέπω λίγο αλλιώς το πράγμα, ρε παιδί μου. Δηλαδή λέω να κάνω ακόμα τέσσερα, πέντε χρόνια δημοσιογραφία και μετά να την κάνω σιγά σιγά για την Κρήτη. Στο χωριό μου για να μείνω μόνιμα” πρόδωσε, με ειλικρίνεια, ο Δημήτρης Καμπουράκης ενώ εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι αποφασισμένος.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του δημοσιογράφου: