"Δυστυχώς εγώ..." - Τέλος από τον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Καμπουράκης! Το «αντίο» του στον αέρα της εκπομπής

"Ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου 23/7 αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «ΣΚ Παρέα». Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής που πριν λίγο καιρό δέχτηκε επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του εξήγησε πως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεις αποχώρησε μία ημέρα νωρίτερα από το πρόγραμμα.

Το αντίο του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΙ

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη, είπε στον Δημήτρη Καμπουράκη: «Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”. Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

Ποιο είναι το τηλεοπτικό του μέλλον

Σύμφωνα με την «Realife», ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν. Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Κρήτη θα παραμείνει στην τηλεόραση παρά τις φήμες που τον ήθελαν αποχωρεί λόγω εμπλοκής του στην πολιτική.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον δημοσιογράφο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είτε θα αναλάβει θέση στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού στο καθημερινό πρόγραμμα είτε θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η μετακίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο Open φέρνει νέα καραμπόλα. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος δημοσιογράφος να χτίσει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο τελευταίος βρίσκεται μία ανάσα από τις τελικές υπογραφές με το Open. Ο Παναγιώτης Στάθης προοριζόταν για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη.