Αναστάτωση στον τηλεοπτικό αέρα - Κατέρρευσε και αποχώρησε από το πλατό

Απρόοπτο τέλος για debate

Ο τέως Υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σούνακ και η Υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο debate στις 9 το βράδυ τοπική ώρα στις 25/7 για την ηγεσία των Συντηρητικών. Αναπάντεχα, όμως, διακόπηκε το τηλεοπτικό debate.

Διακόπηκε τηλεοπτικό debate

To debate ήταν περίπου στα μισά του όταν ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος καθώς ο Σούνακ και η Τρας συζητούσαν για τους φόρους, τη χρηματοδότηση του βρετανικού συστήματος υγείας και την οικονομία στη δεύτερη μετωπική τηλεοπτική τους συζήτηση μέσα σε 24 ώρες. Η παρουσιάστρια Κέιτ Μακκάν λιποθύμησε στον αέρα ενώ παρόμοιο περιστατικό συνέβη και κατά τη διάρκεια της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί.

Expand player

Ο τηλεοπτικός φακός εστίασε στη Λιζ Τρας η οποία αναφώνησε «Ω Θεέ μου» πιάνοντας με τα δύο χέρια το πρόσωπό της φανερά τρομοκρατημένη και στη συνέχεια η ροή του προγράμματος διακόπηκε.

Το πρόγραμμα διακόπηκε αμέσως, με ένα μήνυμα που εμφανίστηκε στην οθόνη λέγοντας: «Λυπούμαστε για τη διακοπή αυτού του προγράμματος. Εργαζόμαστε σκληρά για να διορθώσουμε το πρόβλημα και θα επιστρέψουμε στον κανονικό προγραμματισμό σύντομα».

Σύμφωνα με την ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού, η παρουσιάστρια Kate McCann είναι καλά στην υγεία της, αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Tο debate ωστόσο δεν συνεχίστηκε το επόμενο βράδυ.

Ο Σούνακ έγραψε στο Twitter πως η ΜακΚαν ανάρρωνε ήδη, ενώ η Τρας εξέφρασε την ανακούφισή της.

Σημειώνεται πως η ΜακΚαν θα παρουσίαζε την τηλεμαχία με τον Χάρι Κόουλ της The Sun, ο οποίος αποσύρθηκε επειδή βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.