Πανικός στον αέρα του ΑΝΤ1 - Λιποθύμησε η δημοσιογράφος της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί

Συγκλονίζει η φωτογραφία της στο πάτωμα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πανικός στον αέρα του ΑΝΤ1 - Λιποθύμησε η δημοσιογράφος της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής "Καλοκαίρι Μαζί" όταν γυναίκα δημοσιογράφος, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω λιπόθυμη. Πανικός επικράτησε στη συνέχεια στον ΑΝΤ1 on air.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος ένιωσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής μια αδιαθεσία που οδήγησε στο αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα. Όλοι οι συνεργάτες της αιφνιδιάστηκαν, ανησύχησαν και έσπευσαν να της παρέχουν βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος βρίσκεται καλά στην υγεία της αφού βρήκε τις αισθήσεις της και συνήλθε ύστερα από την βοήθεια που της παρείχε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κ. Ματίνα Παγώνη.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο από την πτώση της δημοσιογράφου που λιποθύμησε στον αέρα του ΑΝΤ1

λιποθυμία αντ1 αέρα εκπομπής

Ανυπόστατη η είδηση για την Ελένη Μενεγάκη στον ANT1 . Όλη η αλήθεια ΕΔΏ.

Παράλληλα, δείτε εδώ ποιο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τεστ κορωνοϊού

Όπως είχε ενημερώσει όλον τον κόσμο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας επρόκειτο να υποβληθεί σε τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού, και το έπραξε. Τα αποτελέσματα λοιπόν έγιναν γνωστά και ο δημοσιογράφος επέλεξε να μοιραστεί το νέο για άλλη μια φορά με μία ανάρτηση.

Την απόφαση να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό πήρε ο Λάμπρος, ύστερα από την είδηση που θέλει την σύντροφό του Έλενα Κώνστα να έχει διαγνωστεί θετική στον ιό.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας για καλή του τύχη, δεν είναι θετικός στον κορωνοϊό, αλλά θέλησε να μεταδώσει το δικό του μήνυμα στους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα, προτρέποντας τους να προσέχουν

δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας Κορωνοϊός

Αυτή είναι η ανάρτηση μέσω της οποίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού

δημοσιογράφος αποτελέσματα τεστ κορωνοιού

Δείτε εδώ το αρχικό μήνυμα του Λάμπρου.