Λάμπρος Κωνσταντάρας: Κάνει τεστ μετά τη διάγνωση της Έλενας Κώνστα με κορωνοϊό

Δείτε τις αναρτήσεις του

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Κάνει τεστ μετά τη διάγνωση της Έλενας Κώνστα με κορωνοϊό

Η έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες φαντάζει μεγάλη σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες και αυτό προκαλεί έντονη ανησυχία σε όλους. Όπως έχει ήδη ειπωθεί άπειρες φορές από την κυβέρνηση, την τηλεόραση, τους ειδικούς και τους δημοσιογράφους ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Αυτό επαληθεύθηκε και πρόσφατα αφού η είδηση της Έλενας Κώνστα να έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό είναι γεγονός. Ύστερα από αυτό, τεστ κάνει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Εχθές με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Κώνστα γνωστοποίησε το γεγονός ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ενημέρωσε κατά αυτόν τον τρόπο όλους όσους είχαν έρθει πρόσφατα σε επαφή μαζί της. Ο σύντροφός της, Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τη σειρά του έκανε τεστ κορωνοϊού για να μάθει αν έχει κι εκείνος προσβλήθεί.

  λάμπρος κωνστανταρας Ελένη Κώνστα κορωνοιος

Χαρακτηριστικά, έκανε μία ανάρτηση μέσα από την κλινική, έβγαλε φωτογραφία το τεστ και "ξέσπασε" απέναντι σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι ο ιός δεν υπάρχει. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα μέσα από την κλινική την ώρα που κάνει τεστ για τον κορωνοϊό

  λάμπρος κωνστανταρας Ελένη Κώνστα τεστ κορωνοϊού

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε στο Facebook: "Για τους ηλι@@ιους τύπου "ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ". Περαστικά στο Ελενακι μας και να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της αγαπημένης του Έλενας Κώνστα που αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Πέρα από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τεστ του κορωνοϊού έκανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει τις τελευταίες μέρες η οικογένεια του συζύγου της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρη Θεοδωρίδη, μιας και έγινε γνωστό πως ο πατέρας του, Σάββας μπήκε στην εντατική καθώς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει επιβαρυμένη υγεία και γι΄αυτό το λόγο, η περίπτωση του χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διακομίσθηκε την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μπήκε αμέσως στην εντατική.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

O Σάββας Θεοδωρίδης συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις. Έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση, προκαλώντας συγκίνηση λόγω της κατάστασης της υγείας του, στην φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, στις 19 Ιουλίου.

Μάλιστα, στην πρόσφατη φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης τού αφιέρωσε τον τίτλο λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για "έναν μεγάλο Ολυμπιακό", ενώ οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκεί για να του δείξουν ακόμη κι εκείνες τις στιγμές το ενδιαφέρον τους. Να τον βάλουν να καθίσει, μέχρι να φύγει σιγά-σιγά από τον αγωνιστικό χώρο για την οικία του, ώστε να ξεκουραστεί. Ήταν δύσκολες, αλλά συνάμα όμορφες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού πριν γίνει γνωστή η είδηση για την υγεία του Σάββα Θεοδωρίδη.

Πηγή: ethnos.gr