Θετική στον κορωνοϊό η Έλενα Κώνστα

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Έλενα Κώνστα

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κώνστα θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, πως είναι και εκείνη θετική στον κορωνοϊό και γι΄αυτό τον λόγο έχει μπει σε καραντίνα.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να κάνει τις εξετάσεις, ήταν γιατί κατάλαβε ότι είχε απώλεια γεύσης και οσμής.

«14 Αυγούστου του 2020, αυτό του χρόνου λοιπόν. Βγήκα και εγώ θετική στον κορωνοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση. Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή.

Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα», είπε η Έλενα Κώνστα.

Θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο Σάββας Θεοδωρίδης, πεθερός της Δούκισσας Νομικού. Δείτε εδώ λεπτομέρειες για την υγεία του.

Πέρα από την Έλενα Κώνστα, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής

Ανησυχία προκαλεί η είδηση που θέλει γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ έντονο είναι το άγχος και για την έγκυο γυναίκα του. Ο ποδοσφαιριστής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό για να ενημερώσει όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Πιο αναλυτικά, με μήνυμα του μέσα από τα social media, ο παίκτης της Αλάνιασπορ σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν συναντηθεί μαζί του.

Αυτός είναι ο γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό

κορωνοϊός θετικος ποδοσφαιριστής

Όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο, ο Μανώλης Σιώπης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι συμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο γαμπρός στον πολιτικό γάμο στον Εβρο, που θεωρείται νέα εστία του ιού.

Με μήνυμα του μέσα από τα social media, ο παίκτης της Αλάνιασπορ σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν συναντηθεί μαζί του.

Στο μήνυμα του, ο Μανώλης Σιώπης σημείωσε: «Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου.

Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού»

ΠΗΓΗ: ethnos.gr