Η δημόσια έκκληση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δημόσια έκκληση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η δημόσια έκκληση που έκανε η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί συστηματικά μέσω αναρτήσεων της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει δώσει και διάφορες συμβουλές.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες θέλησε να βοηθήσει στο να βρεθεί μια οικογένεια σε ένα πανέμορφο αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο βρέθηκε να ζει μόνο του στο δρόμο, φοβισμένο και ταλαιπωρημένο.

«Βρέθηκε αυτό το πολύ γλυκό κουταβάκι στο Ναύπλιο παρατημένο κάτω από αυτοκίνητα. Ψάχνει μια οικογένεια που να το αγαπάει γιατί εκείνο έχει άπειρη αγάπη να μοιράσει», έγραψε στην ανάρτηση της η Δούκισσα Νομικού.

Να σημειώσουμε πως και πριν λίγες ημέρες, η Δούκισσα Νομικού προκάλεσε συγκίνησης με μια ανάρτηση της όπου αναφέρθηκε στον πόνο και την δυστυχία.

Δούκισσα Νομικού έκκληση instagram

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, στην οποία ποζάρει με τη μαμά της, τη γιαγιά της και την κόρη της. Για ακόμα μία φορά, με το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές και προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την οικογένειά της.

Έτσι, δεν μπορούσε να μη δείξει τον ενθουσιασμό της, όταν είδε τη μητέρα της και τη γιαγιά της! Οι 4 κυρίες πόζαραν όλες μαζί και τα likes κάτω από τη φωτογραφία, έπεσαν βροχή.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«4 generations! BabyA, Mommy, Grandmom, Great Grandmother», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει την ίδια αδυναμία με την κόρη της. Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα!