Η Δούκισσα Νομικού συγκίνησε το διαδίκτυο - «Πόση δυστυχία, πόσα δάκρυα...»

Το συγκλονιστικό κείμενο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Δούκισσα Νομικού συγκίνησε το διαδίκτυο - «Πόση δυστυχία, πόσα δάκρυα...»

Το διαδίκτυο συγκίνησε με δυο αναρτήσεις της, η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια - μοντέλο θέλησε με τη σειρά της αν αναφερθεί στην έκρηξη στη Βηρυτό, όπου μέχρι στιγμής 137 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ χιλιάδες είναι οι τραυματίες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το βίντεο από τη στιγμή που έγινε η έκρηξη η οποία έγινε αισθητή μέχρι και την Κύπρο. Ενώ, στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα κείμενο που ραγίζει καρδιές.

«Πόση δυστυχία, πόσα δάκρυα, πόσες καταστροφές να αντέξει η ανθρωπότητα. Μα τι είναι όλα αυτά που συμβαίνουν; Μέσα μου νιώθω πόνο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έκρηξη Βηρυτός

Δούκισσα Νομικού Instagram

Για τα δραματικά λεπτά που έζησε, μίλησε στο Open μια Ελληνίδα τραυματίας. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βηρυτού και, όπως είπε τέτοιες εικόνες δεν έζησε ούτε σε 17 χρόνια πολέμου. Δείτε εδώ τα ανατριχιαστικά της λόγια.

Προκαλεί συγκίνηση η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Συγκίνηση προκαλεί στους διαδικτυακούς της φίλους η Δούκισσα Νομικού με την φωτογραφία που δημοσίευσε, με αφορμή τα όσα συμβάντα σημειώνονται με τον φονικό ιό κορωνοϊό στην χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο και την «μάχη» που δίνουν οι γιατροί.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που προκαλεί συγκίνηση

Χθες, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Με τον τρόπο αυτό μάλιστα, θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία της απεικόνιζε τους γιατρούς οι οποίοι μέσα από τα ρούχα τους φοράνε στολές των υπερηρώων, Αφού οι γιατροί είναι οι ήρωες όλων των ανθρώπων, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάνε σχεδόν όλες οι χώρες με τον φονικό ιό κορωνοϊό που έχει γίνει μια επικίνδυνη πανδημία.

Δούκισσα Νομικού instagram