«Δεν σας σώζει ούτε η ευφυΐα...» - Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με την κακή κριτική της Ακρίτα στην Ασημακοπούλου

Η οργισμένη ανάρτησή της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να σχολιάσει την κριτική που έκανε η Έλενα Ακρίτα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για την εμφάνισή της στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου (δείτε εδώ τι έγραψε η δημοσιογράφος).

Η ηθοποιός στάθηκε στο πόσο άσχημο είναι να ασκείται τέτοιου είδους κριτική από τη μία γυναίκα στην άλλη, ενώ εκθείασε την κα Ασημακοπούλου για την στιλιστική της επιλογή.

Expand player

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για την Έλενα Ακρίτα

«Είναι αληθινά στενάχωρο μια γυναίκα να μιλά άσχημα και προσβλητικά σε μία άλλη γυναίκα. Πόσο δε όταν η μία είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας με εξαιρετική πένα, ωραίο λόγο, χιούμορ, δηλώνει ευφυΐα και μόρφωση και η άλλη είναι μία πολιτικός ευρωβουλευτής, επίσης εξαιρετική, της ΝΔ, όπου ΤΟΛΜΗΣΕ μέσα στην μιζέρια της σοβαροφάνειας που θέλει τις γυναίκες πολιτικούς μόνο με κοστούμια, να αφήσει τη γυναικεία της πλευρά να βγει με ερωτισμό και τόλμη... Αφού τόλμησε και έβαλε και κόκκινο φόρεμα, μιας και αυτό είναι ιδίωμα μόνο των stars.

Αναφέρομαι στην κα Ακρίτα που μας απογοήτευσε και στην κα Ασημακοπούλου Άννα, που τόλμησε σε μία δεξίωση να δείξει την γυναικεία της πλευρά, έστω και στην συγκεκριμένη δεξίωση, μπράβο κα Ασημακοπούλου, ήσασταν καλύτερη και από την Julia Roberts, μην μασάτε. Σπάστε τα δήθεν! Αχ κα Ακρίτα, τελικά αυτή η κακή κριτική σας, έδειξε ότι δεν μπορεί να σας σώσει η ευφυΐα ούτε η παιδεία. Μείζον δε τούτου ΦΘΟΝΟΣ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μία άλλη εμφάνιση στο Προεδρικό Μεγάρο που σχολιάστηκε, ήταν αυτή της Εύης Καλογηροπούλου, η οποία απάντησε αναλόγως

Τις τελευταίες ημέρες μεγάλος ντόρος επικρατεί αναφορικά με την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας καθώς η εμφάνιση του γνωστού μουσικού, Ιωάννη Στρατάκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ανάμεσά τους και ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος ξέσπασε φανερά στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα».

Ωστόσο, άλλη μια εμφάνιση συζητήθηκε αρκετά όπως ήταν εκείνη της Εύης Καλογηροπούλου. Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τα σχόλιο που δέχτηκε για την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο καθώς δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογιαριασμό στο instagram.

«Στην αρχή γέλαγα, μου φαινόταν γελοίο και ματσίλα και φυσικά σεξιστικό, τώρα που συνεχίζεται όχι. Και για την ιστορία κανένα μέσο και κανέναν δημοσιογράφο δεν τον πείραξε που εκεί ήταν ο Πλεύρης στην γιορτή της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας (με κουστούμι όμως, όχι σορτσάκι ή σορτς)».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Ήταν σοκαριστικό, δέχτηκα και μερικές απειλές'' - Ο μουσικός με τις σαγιονάρες εξομολογήθηκε την εμπειρία του από το Μέγαρο

Προεδρικό Μέγαρο: Λαμπερές εμφανίσεις στη γιορτή για την 47η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας