''Ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s'' - Η ανάρτηση της Ακρίτα για την εμφάνιση πολιτικού στο Προεδρικό Μέγαρο

Η μακριά κόκκινη τουαλέτα που στάθηκε αφορμή για τα όσα έγραψε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s'' - Η ανάρτηση της Ακρίτα για την εμφάνιση πολιτικού στο Προεδρικό Μέγαρο

Μάλλον ''ξινή'' βγήκε η γιορτή για την 48η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή 24/7, αφού όλος ο κόσμος ασχολείται με οτιδήποτε συνέβη στο παρασκήνιο, ενώ πολλές είναι και οι επιθέσεις μεταξύ εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων. Από την στιλιστική ψαλίδα δεν ξέφυγε και η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής της ΝΔ, για την οποία η Έλενα Ακρίτα ανέβασε δύο αναρτήσεις που δεν την κολακεύουν και ιδιαίτερα.

Υπενθυμίζεται πως ο μεγαλύτερος ντόρος έγινε για τον άνδρα που εμφανίστηκε με σαγιονάρες και βερμούδα στην εκδήλωση, σηκώνοντας αντιδράσεις. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για τον γνωστό μουσικό Ιωάννη Στρατάκη, που συμμετείχε στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μα αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ακρίτα έκανε αντιπαραβολή τις εμφανίσεις των δύο, αναρωτώμενη ποιος τελικά ήταν λάθος.

Οι δύο αναρτήσεις της Ακρίτα για την εμφάνιση της Ασημακοπούλου στο Μέγαρο

Στην πρώτη της ανάρτηση η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζει αντιπαραθετικά για την εμφάνιση του Ιωάννη Στρατάκη και της Αν Μισέλ Ασημακοπούλου:

«Αριστερά διαπρεπής μουσικός προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος (στα σχόλια η απάντηση του κ. Ιωάννη Στρατάκη).
Δεξιά, ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s.
Βρες το λάθος.

H σύγκριση μεταξύ Ιωάννη Στρατάκη και Αν Μισέλ Ασημακοπούλου στο Μέγαρο

Στη συνέχεια προέβη σε μια σύγκριση της ευρωβουλευτού με την Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman/

Η σύγκριση της Ακρίτα της Αν Μισέλ Ασημακοπούλου με την Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman

Τα σχόλια δίχασαν με τους μεν να υποστηρίζουν τη δημοσιογράφο και τους δε να θεωρούν απαράδεκτες τις δηλώσεις της, ειδικότερα στο twitter.

Ο Ιωάννης Στρατάκης τρολάρει τους επικριτές με την ίδρυση νέου κόμματος

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε τις τελευταίες δύο μέρες γύρω από την εμφάνιση του Ιωάννη Στρατάκη στην γιορτή για την 48η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο ίδιος πάντως δεν άφησε να πέσει κάτω το ότι γράφτηκε για το όνομά του και απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο στους επικριτές του.

Γράφει λοιπόν σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας. Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως. Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!»

Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν...

Posted by Ioannis Stratakis on Monday, July 25, 2022