Προεδρικό Μέγαρο: Το αιχμηρό σχόλιο του Πορτοσάλτε και η πραγματική ταυτότητα του άνδρα που πήγε με βερμούδα και σαγιονάρες

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Προεδρικό Μέγαρο: Το αιχμηρό σχόλιο του Πορτοσάλτε και η πραγματική ταυτότητα του άνδρα που πήγε με βερμούδα και σαγιονάρες

Το πρωί της Δευτέρας 25/7 μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο Άρης Πορτοσάλτε ξέσπασε φανερά με αφορμή την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, ο ίδιος τοποθετήθηκε σχετικά με έναν καλεσμένο που έφτασε στη δεξίωση φορώντας σαγιονάρες, βερμούδα και ένα ιδιαίτερα χαλαρό πουκάμισο, σε μία αμφίεση που δεν ταιριάζει στην εκδήλωση. (Δείτε εδώ τις καλοντυμένες και κακοντυμένες στο Προεδρικό Μέγαρο).

Έτσι, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω».

Ωστόσο μέχρι τότε κανείς δεν είχε διασταυρώσει το πρόσωπο που κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες λόγω των ρούχω που είχε επιλέξει.

Οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσαλτε με τον καλεσμένο στο Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος είναι ο άνδρας που πήγε με βερμούδα και σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ο γνωστός μουσικός, Ιωάννης Στρατάκης αποκάλυψε ο ίδιος την ταυτότητά του, μιας κανείς δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει, και τοποθετήθηκε σχετικά με την κριτική που δέχθηκε, σημειώνοντας ότι έπειτα από 50 χρόνια υπηρέτης της τέχνης έγινε γνωστός για μια… παντόφλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μια ανάρτηση στην οποία τοποθετήθηκε δημόσια.