Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο Προεδρικό Μέγαρο, για τη γιορτή της Δημοκρατίας

Τι φόρεσαν στην επίσημη εκδήλωση;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο Προεδρικό Μέγαρο, για τη γιορτή της Δημοκρατίας

Την Κυριακή 25/07/2022, στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε δεξίωση για την 48η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Εκεί συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr πολλούς ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, επιστήμονες, διακεκριμένους επαγγελματίες, πολλά πρόσωπα της πολιτικής και καταξιωμένες γυναίκες. Κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους

Ξεκινάμε με την εμφάνιση της παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων, Σίας Κοσιώνη, η οποία παρευρέθηκε με τον σύζυγο της Κώστα Μπακογιάννη. Επέλεξε ένα μαύρο, midi, κολλητό φόρεμα και πέδιλα με στρας. Πολύ κομψή εμφάνιση, υπέροχο μακιγιάζ, όμως θα προτιμούσα το μήκος του φορέματος να είναι λίγο πιο μακρύ, στα 3/4.

 Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης

Συνεχίζουμε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επέλεξε ένα μπλε, maxi, κοντομάνικο φόρεμα. Είναι απλό, με δαντέλα στο μανίκι. Για να είμαι ειλικρινής, την έχουμε δει με πολύ ωραιότερα ντυσίματα.

 Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Και περνάμε στην εντυπωσιακή επιλογή της παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία είχε μία από τις πιο ωραίες εμφανίσεις, καθώς διάλεξε ένα κομψότατο set το οποίο απαρτίζεται από maxi φούστα και κοντή μπλούζα, σε καφέ με λευκό και μαύρες λεπτομέρειες.

Κατερίνα Παναγοπούλου

Δες εδώ μερικές ακόμη πολύ κομψές εμφανίσεις στη συναυλία στο Ηρώδειο για τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Συνεχίζουμε με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία επέλεξε ένα μπορντό midi φόρεμα, με nany λεπτομέρεια στο τελείωμα. Σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της, είναι πολύ βελτιωμένη στιλιστικά.

Νίκη Κεραμέως

Και περνάμε στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία εμφανίστηκε με μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα, την οποία συνδύασε με μαύρες γόβες. Της ταιριάζει πολύ.

Δόμνα Μιχαηλίδου

Η ηθοποιός, Αιμιλία Υψηλάντη, ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες. Το πράσινο χρώμα του πουκαμίσου που επέλεξε, της ταιριάζει πάρα πολύ, ιδίως με τα χρυσά σκουλαρίκια που το συνδύασε και το χτένισμα που έκανε. Το μόνο που θα άλλαζα για να βελτιώσω αυτήν την εικόνα, θα ήταν η επιλογή ενός λευκού παντελονιού, αντί για το μαύρο. Παρόλα αυτά είναι υπέροχη.

Αιμιλία Υψηλάντη

Η βουλευτής Α΄ Πειραιώς και ηθοποιός, Νόνη Δούνια, εμφανίστηκε με ένα απίστευτο μπλε φόρεμα, με see through ύφασμα και μπλε πέδιλα. Τα μαλλιά της τα έπιασε σε κότσο. Πολύ ωραία εμφάνιση.

Νόνη Δούνια

Συνεχίζουμε με την υπέρκομψη εμφάνιση της Κατερίνα Μονογυιού, η οποία έκανε ένα total black look, με ένα μαύρο, midi φόρεμα, μαύρες γόβες και τσάντα και χρυσά αξεσουάρ. Ταιριάζει απόλυτα το μαύρο χρώμα με τα ξανθά μαλλιά της.

Κατερίνα Μονογυιού

Η οικονομολόγος, νομικός και βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, επέλεξε ένα κόκκινο κολλητό, maxi φόρεμα, με ασημί πέδιλα και κόκκινη τσάντα. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η εμφάνιση της. Θεωρώ πως θα έπρεπε να κάνει ένα πιο ανάλαφρο μακιγιάζ.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η σκηνοθέτης, Κατερίνα Ευαγγελάτου, είχε και αυτή μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις, καθώς επέλεξε ένα πανέμορφο maxi φόρεμα σε σπασμένο λευκό, με μαύρες λεπτομέρειες και ένα μανίκι.

Κατερίνα Ευαγγελάτου

Η Θεοδώρα Τζάκρη, εμφανίστηκε με μία λευκή ολόσωμη φόρμα, επίσης με ένα μανίκι. Έχει κάνει μεγάλη στιλιστική βελτίωση και μου άρεσε πολύ αυτή η εμφάνιση της.

 Θεοδώρα Τζάκρη

Για το τέλος άφησα την δικηγόρο και πολιτικό, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ με αυτήν την navy ολόσωμη φόρμα που επέλεξε.

Θάνος Πλεύρης-Όλγα Κεφαλογιάννη