Καλοντυμένοι και κακοντυμένοι στη συναυλία στο Ηρώδειο για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Τι φόρεσαν οι celebrities;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένοι και κακοντυμένοι στη συναυλία στο Ηρώδειο για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Τη Δευτέρα 27/06/2022, στο Ηρώδειο πραγματοποιήθηκε συναυλία με σκοπό την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα. Στη σκιά της Ακρόπολης συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr πολλούς Έλληνες celebrities. Κάποιοι ήταν καλοντυμένοι, άλλοι όχι και τόσο.

Τι φόρεσαν οι κύριοι και οι κυρίες της showbiz;

Ξεκινάμε με τον αγαπημένο μου, Ηλία Ψινάκη. Δε γίνεται να περάσει απαρατήρητος, καθώς είναι πάντα κομψός και περιποιημένος. Έτσι, και αυτή τη φορά εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση του, φορώντας ένα ασπρόμαυρο κουστούμι, με παπιγιόν και τα μαύρα γυαλιά, που ποτέ δεν αποχωρίζεται. 10 στα 10.

Ηλίας Ψινάκης

Συνεχίζουμε με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι για ακόμη μία φορά σαν άγγελος, φορώντας αυτό το λευκό μακρύ φόρεμα. Κρατάει μία υπέροχη μικρή ψάθινη τσάντα, όμως το μόνο που δεν ταιριάζει καθόλου με το ύφος αυτής της εμφάνισης, είναι το ακριβό ρολόι της, το οποίο είναι υπέροχο, όμως θα προτιμούσα να φοράει ένα λεπτεπίλεπτο βραχιόλι, όπως στο άλλο χέρι της.

Ελένη Μενεγάκη

Και περνάμε στην Κάτια Ζυγούλη, η οποία εμφανίστηκε με μία απίστευτη ολόσωμη φόρμα, την οποία δε θα σου πω ψέμματα... την ζήλεψα. Τη συνδύασε άψογα με μαύρα flat σανδάλια και μαύρη τσάντα. Για εμένα αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση.

Κάτια Ζυγούλη

Μία εμφάνιση η οποία δεν μου άρεσε ιδιαίτερα είναι αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο. Ίσως επειδή την έχουμε συνηθίσει σε πιο casual εμφανίσεις, τα girly-sexy φορέματα δεν είναι και τα αγαπημένα μου πάνω της. Τα μαλλιά της επίσης θα μου άρεσε να τα πιάσει πίσω σε χαμηλό κότσο. Θα προτιμούσα λοιπόν, να επιλέξει ένα set, το οποίο να απαρτίζεται από παντελόνι ή maxi φούστα και μπλούζα. Δεν παύει όμως να να είναι εντυπωσιακή.

Κάτια Ταραμπάνκο

Ο αγαπημένος μας κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς ποζάρει με την φίλη του Ευγενία Στάνεβ, φορώντας μία μπλούζα παραλλαγής με μία μαύρη βερμούδα. Δε θα σου πω ψέματα, δεν τρελάθηκα. Το τσαντάκι είναι τέλειο, αλλά για μία άλλη εμφάνιση. Τα παπούτσια με τις κάλτσες όμως, μου αρέσουν πολύ.

Τρύφωνας Σαμαράς