Έξαλλος Άρης Πορτοσάλτε για τον μουσικό με τη βερμούδα στο Προεδρικό Μέγαρο - «Στοχοποιούμαι για την άποψή μου;»

«Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλος Άρης Πορτοσάλτε για τον μουσικό με τη βερμούδα στο Προεδρικό Μέγαρο - «Στοχοποιούμαι για την άποψή μου;»

Στην χθεσινή εκπομπή «Σήμερα» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως αναφορικά με την εμφάνιση του μουσικού, Ιωάννα Στρατάκη στο Προεδρικό Μέγαρο καθώς και στην σημερινή εκπομπή 26/7 ο γνωστός δημοσιογράφος τάχθηκε ξανά εναντίον του στον «αέρα».

Το ξέσπασμα του Άρη Πορτοσάλτε στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία. Δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι, ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλον που πιθανώς του έμοιαζε. Επαναλαμβάνω ότι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Τελεία.

Εγώ από χθες έχω στοχοποιηθεί άλλη μία φορά από αυτόν τον άθλιο μηχανισμό, ο οποίος όλως παραδόξως -πώς γίνεται ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ να ταιριάζει με τον μηχανισμό των ακροδεξιών-. Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Φωνάζω γιατί με στοχοποιείτε.

Η γνώμη μου είναι ότι στο Προεδρικό Μέγαρο, είτε έχουμε δουλειά, είτε δεν έχουμε δουλειά δε μπαίνουμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε με εμφανή εκνευρισμό..».

Ποιος είναι ο άνδρας που πήγε με βερμούδα και σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ο γνωστός μουσικός, Ιωάννης Στρατάκης αποκάλυψε ο ίδιος την ταυτότητά του, μιας κανείς δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει, και τοποθετήθηκε σχετικά με την κριτική που δέχθηκε, σημειώνοντας ότι έπειτα από 50 χρόνια υπηρέτης της τέχνης έγινε γνωστός για μια… παντόφλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μια ανάρτηση στην οποία τοποθετήθηκε δημόσια.