Ούρλιαζε ο Αλεξάνδρου - Έρεαν οι σαμπάνιες στο party για το φύλο του μωρού της Ιωάννας Τούνη

Βουτιές στην πισίνα, μπαλοθιές και κανπνογόνα

Την Τετάρτη 10/8 η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε στην θάλασσα τα γενέθλια της μαζί με τους κολλητούς της φίλους. Σβήνοντας 4 τούρτες η instagrammer έγινε 29 ετών. Ωστόσο, το πιο όμορφο δώρο θα έρθει σε περίπου 6 μήνες από τώρα, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μετά λοιπόν το party για τα γενέθλια της, οι φίλες της της ετοίμασαν και party για το φύλο του μωρού που περιμένει. Το ζευγάρι δεν γνώριζε αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι και θέλησαν να το μάθουν μαζί με τους φίλους τους.

Expand player

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω stories στο Instagram Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν αγοράκι και όχι κοριτσάκι όπως πίστευαν πολλοί στο διαδίκτυο.

Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο, επικράτησε χαμός! Το μοντέλο και παρουσιαστής ούρλιαζε από τη χαρά του, ενώ έπαιρνε τους κολλητούς του φίλους να τους το πει. Δεν σταμάτησε να το χαίρεται και να χορεύει, αφού από την αρχή ήθελε αγόρι.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φύλου άνοιξαν και οι πρώτες σαμπάνιες, αλλά και οι βουτιές στη θάλασσα, ενώ η μουσική έπαιζε στη διαπασών.

Βίντεο από το party για το φύλο του μωρού Τούνη - Αλεξάνδρου

Περνάει ζόρικη εγκυμοσύνη η Ιωάννα

Βέβαια δυστυχώς δεν διανύει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη, αφού συχνά ταλαιπωρείται από ζαλάδες, εμετούς και ορμονικά προβλήματα με αποτέλεσμα να πρέπει να μένει στο σπίτι για να προστατέψει την ίδια και το έμβρυό της. Όπως αποκάλυψε με ένα νέο story, η σημερινή μέρα ήταν επίσης πολύ δύσκολη και δεν κατάφερε ούτε να φάει.

Πάντως τις προηγούμενες μέρες υπήρξε κάποια πρόοδος αφού παρά τον καιρό που μας τα χάλασε στην συμπρωτεύουσα, εκείνη πήρε το αγόρι της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πήγαν για μπάνιο σε πισίνα μετά από πολύ καιρό. Μάλιστα την είδαμε επιτέλους και με μαύρο μαγιό κατά τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται ότι σιγά σιγά φουσκώνει η κοιλίτσα.

Λέει λοιπόν η γνωστή influencer στο νέο της story:

«Λοιπόν, όταν δεν σου κάνω story για πολύ ώρα να ξέρεις ότι κάπου σε κάποια γωνία του κόσμου, σε κάποιον καναπέ είμαι εγώ και είμαι σε μία φάση... Αυτό όλη μέρα σήμερα! Εμετούς, κακό... πεινάω αλλά δεν θέλω να φάω, λιαξ λιαξ! Ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη φάση σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασυγκράτητοι Τούνη και Αλεξάνδρου - Τα "καυτά" φιλιά στο στόμα σε νυχτερινή έξοδο λίγο πριν γίνουν γονείς

«Θα φύγω και θα σε παρατήσω» - Σούσουρο με το βίντεο που κυκλοφορεί με Αλεξάνδρου και Τούνη