Με πελώρια ρόζ τούρτα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Γενέθλια στην παραλία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Η έκπληξη που της έκαναν Αλεξανδράκη και Αλεξάνδρου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με πελώρια ρόζ τούρτα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Γενέθλια στην παραλία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Το είχε ανακοινώσει μέρες και όμως έφτασε η μεγάλη στιγμή! Η Ιωάννα Τούνη γιορτάζει σήμερα 10/8 τα γενέθλιά της και φέτος έχει τη χαρά να αναμένει το καλύτερο δώρο, την έλευση του πρώτου της παιδιού σε 5 μήνες. Η κολλητή της Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου της έκαναν έκπληξη με τούρτα στην παραλία και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες με το φούξια μπικίνι η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αισθητά πλέον.

Η Ιωάννα είχε εκφράσει μέρες τα παράπονά της, καθώς παρά την γλυκιά περίοδο που διανύει η εγκυμοσύνη της είναι δύσκολη και συχνά χρειάζεται να μένει μέσα προκειμένου να προστατευτεί η ίδια και το έμβρυό της. Ωστόσο η ευχή της έγινε πραγματικότητα και εχθές που αισθάνθηκε καλύτερα, φόρεσε το όμορφο φόρεμά της και έκανε βραδινή έξοδο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της κατά την αλλαγή της μέρας.

Η τούρτα έκπληξη στην Τούνη και η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα

Σήμερα 10/8 λοιπόν ήταν η σειρά της τούρτας και η ίδια μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και άλλους φίλους βρέθηκαν στην παραλία εκεί όπου της έφεραν να σβήσει μια εντυπωσιακή φούξια τούρτα, ενώ όπως θα δείτε στις φωτογραφίες είναι εμφανές πλέον ότι είναι έγκυος! Χρόνια πολλά λοιπόν!

Η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη στα γενέθλιά της

Άκρως εντυπωσιακή η φούξια τούρτα που επέλεξαν για τα γενέθλια της Τούνη

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Τούνη για την έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της

Το βράδυ θα αποκαλύψουν το φύλο του μωρού!

Η Ιωάννα Τούνη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και παρά το γεγονός πως οι εμετοί και οι ζαλάδες δεν έχουν σταματήσει ακόμη, συνεχίζει να προσεύχεται πως όλα θα πάνε καλά και θα μπορεί να γιορτάσει την ημέρα της γέννησής της χωρίς προβλήματα και εμπόδια.

Έτσι, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ετοίμασε βαλίτσες, καθώς το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκιδική, ενώ επισήμανε πως την ίδια μέρα οι φίλες της έχουν ετοιμάσει ολόκληρη έκπληξη για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της. Όσον αφορά τις προβλέψεις, εκείνη θεωρεί και ελπίζει να είναι κορίτσι, ενώ ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, θα ήθελε να είναι αγόρι.

«Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Και θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ, θα βγω για ποτό μετά από μήνες. Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο… Θα πάω και θα το ευχαριστηθώ.

Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι», είπε χαρακτηριστικά.