Μαύρο με ανοίγματα και ασημένιο κρίκο στην κοιλιά - Δεν κυκλοφορούν πολλά ολόσωμα σαν της Καινούργιου

Το έβαλε στην Πάρο

H Κατερίνα Καινούργιου είναι σε πλήρη φάση ηρεμίας και χαλάρωσης, αφού μετά τις μοναδικές διακοπές, που έκανε στην Μύκονο με τον Νίκο Κοκλώνη γύρισε για πολύ λίγο στην Αθήνα, με επόμενο προορισμό άλλο ένα κυκλαδίτικο νησί.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, βρίσκεται στην Πάρο με καλές τις φίλες και μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε να περνάει τέλεια. Οι στυλιστικές της επιλογές δε θα μπορούσαν να μην είναι μία και μία, το μαύρο όμως ολόσωμο μαγιό, που φόρεσε με ανοίγματα στην κοιλιά, θα το ζηλέψουν πολλές.

Expand player

Η Κατερίνα Καινούργιου με εντυπωσιακό ολόσωμο στην Πάρο

Στο μεταξύ σε λίγες ημέρες ετοιμάζει γάμο η Καινούργιου

Χαρές και πολύ ευχάριστες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει η Κατερίνα Καινούργιου, αφού στις 20 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί ο γάμος της πολύ καλής της φίλης και συνεργάτιδας της, Μάιρας Γρυπαίου. Πρόκειται για τη γυναίκα, που φτιάχνει εδώ και χρόνια τα μαλλιά της Κατερίνας, η οποία δέχτηκε μια μαγική πρόταση γάμου.

Στο πλατό εκπομπής της Κατερίνας είχε γίνει η πρόταση γάμου, με την παρουσιάστρια να είναι βαθιά συγκινημένη και δίνει το λόγο της, πως θα γίνει η κουμπάρα. Και αφού λοιπόν, ήταν παρούσα στη μοναδική πρόβα νυφικού, περιμένουμε να δούμε τα πλάνα από την τελετή, που θα γίνει στην Κεφαλονιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια...» - Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου στις 20 Αυγούστου ετοιμάζει γάμο στα Επτάνησα - Σε γραφικό ξωκλήσι το μυστήριο