«Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια...» - Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα

Όσα υποστήριξε μέσα από σχετικό Q&A

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια...» - Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί αυτή την περίοδο να ξεκουράζεται και να γεμίζει μπαταρίες για την νέα σεζόν στην εκπομπή της, ωστόσο πρόσφατα θέλησε να τα πει λίγο με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν μέσω Q&A.

Εκτός από τις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της, στις οποίες απάντησε εξίσου με ειλικρίνεια, οι θαυμαστές της την ρώτησαν και για την την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της, Χρήστου Αϊβαλιώτη, από την εκπομπή.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τέλος της συνεργασίας της με τον Αϊβαλιώτη

«Με τον αρχισυντάκτη τι έγινε; Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια την απομάκρυνση του;" ήταν η ερώτηση, και τότε εκείνη απάντησε: "Με τον Χρήστο έχουμε άψογη προσωπική σχέση και τα τελευταία χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Σεβάστηκα την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν τελειώνουν όλα με τσακωμούς παιδιά" κάνοντας μάλιστα κι επισήμανση τον ίδιο.

Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα

Νέος άνδρας στη ζωή της; Ο εφοπλιστής που της έκανε προξενιό ο Κοκλώνης

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τα τελευταία χρόνια ένα «θυελλώδη» έρωτα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τους δύο να χωρίζουν και να αποτυγχάνουν στην προσπάθεια επανασύνδεσης. Ωστόσο, δημοσίευμα τη θέση να έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Λένε πως ο έρωτας... με έρωτα περνά και για αυτό φρόντισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο παραγωγός και κολλητός φίλος της, ο οποίος ανέλαβε να βρει έναν... πρίγκιπα για χάρη της, όπως αναφέρει το «Yes Magazine».

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr