Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Η Κατερίνα Καινούργιου στις 20 Αυγούστου ετοιμάζει γάμο στα Επτάνησα - Σε γραφικό ξωκλήσι το μυστήριο

Θα είναι εντυπωσιακή για άλλη μια φορά

Η Κατερίνα Καινούργιου στις 20 Αυγούστου ετοιμάζει γάμο στα Επτάνησα - Σε γραφικό ξωκλήσι το μυστήριο
News 11.08.2022 18:23
Από Ελένη Μήτση

Χαρές και πολύ ευχάριστες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει η Κατερίνα Καινούργιου, αφού στις 20 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί ο γάμος της πολύ καλής της φίλης και συνεργάτιδας της, Μάιρας Γρυπαίου. Πρόκειται για τη γυναίκα, που φτιάχνει εδώ και χρόνια τα μαλλιά της Κατερίνας, η οποία δέχτηκε μια μαγική πρόταση γάμου.

Στο πλατό εκπομπής της Κατερίνας είχε γίνει η πρόταση γάμου, με την παρουσιάστρια να είναι βαθιά συγκινημένη και δίνει το λόγο της, πως θα γίνει η κουμπάρα. Και αφού λοιπόν, ήταν παρούσα στη μοναδική πρόβα νυφικού, περιμένουμε να δούμε τα πλάνα από την τελετή, που θα γίνει στην Κεφαλονιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται να γίνει κουμπάρα σε γάμο συνεργάτιδας της

Καινούργιου - Γρυπαίου

Το νυφικό των ονείρων της Καινούργιου

Στη εκπομπή 27/6 της Κατερίνας Καινούργιου απασχόλησε ιδιαιτέρως το θέμα του γάμου, ενώ η παρουσιάστρια μας αποκάλυψε ότι έχει βρει το νυφικό των ονείρων της. Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που ανέβαλε το γάμο της. Η Καινούργιου βρήκε το πάτημα και ξεδίπλωσε τα δικά της σχέδια, για την ομορφότερη μέρα στη ζωή μιας γυναίκας, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το σχέδιο.

Η Αλεξανδράκη την είχε ξεσηκώσει νωρίτερα, αφού όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θα αναβάλει το γάμο με τον σύντροφό της για λόγους χρόνου, αφού και οι δύο έχουν πολλές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις και το μοντέλο φυσικά θέλει αυτή η μέρα να είναι πολύ ξεχωριστή και φυσικά να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε τότε την αποκάλυψη ότι μπορεί να μην έχει βρει τον γαμπρό αλλά έχει βρει το νυφικό των ονείρων της που θα ήθελε να φορέσει στην πιο ευτυχισμένη της στιγμή.

Και με γρήγορες διαδικασίες, αφού έψαξε στο κινητό της, έκανε τα αποκαλυπτήρια στο τηλεοπτικό κοινό!

Το σχέδιο είναι σίγουρο ότι θα κολακεύει την καλλίγραμη σιλουέτα της!

Το νυφικό των ονείρων της Κατερίνας Καινούργιου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια...» - Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα

179 ευρώ κοστίζει το ciel, maxi φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου - Σου βρήκαμε παρόμοιο με 39,99 ευρώ από το Mango

Share