Σε ξεγελάει και όμως είναι φόρεμα - Με ροζ πούπουλα στο μπούστο εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού

Εντυπωσιακή!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να είναι γνωστή με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, όμως αυτός που της ταιριάζει τέλεια και είναι άλλωστε λόγος για τον οποίο έγινε ευρέως γνωστός, δεν είναι άλλος από το μόντελινγκ.

Σε φάση φωτογραφίσεων είναι λοιπόν αυτήν την περίοδο η Δούκισσα και πραγματικά μέσα από φωτογραφίες, που μοιράζεται με τους ακό9λουθούς της στο instagram καταλαβαίνουμε το πόσο επαγγελματίας είναι. Μετά το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, που τόνιζε τα αδύνατα της πόδια, αυτή τη φορά είδαμε ένα ροζ κομμάτι με πούπουλα στο μπούστο.

Expand player

Το ροζ φόρεμα με πούπουλα της Δούκισσας Νομικού

Το κόλπο της Δούκισσας για να παραμένει σταθερή στα 55 κιλά

Μπορεί να είναι μαμά δύο παιδιών, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού διατηρείται άψογα στην σιλουέτα της και διαθέτει αναντίρρητα ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ μια φοβερή ολόσωμη φωτογραφία της). Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η συλλογή παπουτσιών της Δούκισσας Νομικού είναι μεγάλη - Ποια εταιρία επιλέγει το όμορφο μοντέλο;

Ντυμένη στα μωβ η Δούκισσα Νομικού - Χαμός στο instagram με την αισθησιακή της πόζα