Η συλλογή παπουτσιών της Δούκισσας Νομικού είναι μεγάλη - Ποια εταιρία επιλέγει το όμορφο μοντέλο;

3 ζευγάρια που φόρεσε πρόσφατα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Η συλλογή παπουτσιών της Δούκισσας Νομικού είναι μεγάλη - Ποια εταιρία επιλέγει το όμορφο μοντέλο;

Η συλλογή με τα παπούτσια της Δούκισσας Νομικού, φαίνεται να είναι μεγάλη, καθώς σε κάθε φωτογραφία που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φοράει και διαφορετικά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Εντόπισα όμως την εταιρία από την οποία είναι τα περισσότερα. Είναι από την αγαπημένη μου Envie Shoes, η οποία έχει σχέδια για όλα τα γούστα.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Μερικές από τις επιλογές της Δούκισσας είναι αυτές που θα δεις παρακάτω.

Δούκισσα Νομικού

Και φυσικά δεν θα σε αφήσω έτσι... σου βρήκα τα πέδιλα της, μέσα από το online store της εταιρίας Envie Shoes.

3 σανδάλια που φόρεσε η Δούκισσα Νομικού

Θα ξεκινήσω με τη σειρά. Στην πρώτη εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας βλέπουμε πέδιλα/εσπαντρίγιες, οι οποίες έχουμε πει πολλές φορές πόσο μεγάλη τάση είναι, καθώς τα φόρεσε και η Αθηνα Οικονομάκου σε πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας (δες την εδώ, μαζί με άλλες 4 επιλογές που σου προτείνω). Αυτές που διάλεξε η Δούκισσα είναι σε υπέροχο τιρκουάζ χρώμα (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Στη συνέχεια έχουμε ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλιζέ, ασημί απόχρωση, με λουράκι (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Και τέλος, η Δούκισσα επέλεξε ακόμη ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλιζέ, ασημί απόχρωση, με χαμηλότερο τακούνι από τα προηγούμενα που σχολιάσαμε και με κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο ή πιο ψηλά στη γάμπα (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Envie Shoes πέλιδα