Οι πλατφόρμες επανήλθαν στη μόδα με έναν διαφορετικό τρόπο - Αυτές φόρεσε και η Αθηνά Οικονομάκου και σου προτείνουμε 4 οικονομικές

Δες ποιες πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου για να ακολουθήσεις τις τελευταίες τάσεις

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Οι πλατφόρμες επανήλθαν στη μόδα με έναν διαφορετικό τρόπο - Αυτές φόρεσε και η Αθηνά Οικονομάκου και σου προτείνουμε 4 οικονομικές

Έχουν επανέλθει οι πλατφόρμες και αυτή τη φορά είναι σε στυλ εσπαντρίγιες. Εκτός από πολλές fashion bloggers και influencers της Ελλάδας και του εξωτερικού, τις φόρεσε και η Αθηνά Οικονομάκου , η οποία γνωρίζει καλά τα big trends, σε πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί την απαθανάτισε και ο φακός του YouWeekly.gr.

Αθηνά Οικονομάκου

Δες εδώ πως θα αντιγράψεις πιστά το παραπάνω look της Αθηνάς.

Φυσικά δε θα σε αφήσω έτσι... σου έχω βρει τις ωραιότερες, με μία γρήγορη αναζήτηση στα online stores του Envie Shoes και Haralas.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

4 εσπαντρίγιες - πλατφόρμες

Πρώτα θα σου δείξω δύο απίστευτες από της εταιρία Haralas, σε μπεζ χρώμα. Αυτές που βλέπεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας κοστίζουν 59,40 €, ενώ στη δεξιά εικόνα, 88 €.

Haralas σανδάλια

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τις πλατφόρμες στα αριστερά.

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τις πλατφόρμες στα δεξιά.

Και τέλος, περνάμε σε άλλες δύο από την εταιρία Envie Shoes. Το ένα ζευγάρι είναι λευκές και κοστίζουν μόνο 34,90 €, ενώ οι μαύρες 39,90 €.

Envie Shoes σανδάλια

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τις λευκές πλατφόρμες.

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τις μαύρες πλατφόρμες.