Ντυμένη στα λευκά και με όλο το πόδι έξω - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

Πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντυμένη στα λευκά και με όλο το πόδι έξω - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

Στην λίστα με τις πιο εκθαμβωτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz βρίσκεται αναντίρρητα η Δούκισσα Νομικού, η οποία εντυπωσιάζει με κάθε νέα της εμφάνιση και τα εγκεφαλικά που μοιράζει είναι.. πολλά!

Η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε στο instagram της μερικές νέες της φωτογραφίες, που είναι απλά καθηλωτικές, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει εντελώς άβαφη και ατημέλητη, εξίσου όμως εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, ποζάρει φορώντας ένα κατάλευκο μίνι φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει υπέροχα το κορμί της και ειδικά τα φοβερά και μαυρισμένα πόδια της. Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση πήραν αμέσως "φωτιά"!

Ντυμένη στα λευκά η Δούκισσα Νομικού

Ντυμένη στα λευκά η Δούκισσα Νομικού

Ντυμένη στα λευκά η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίες

Άλλος άνθρωπος η Δούκισσα Νομικού το 2007 πριν την πλαστική στο στήθος

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να θεωρηθεί αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς η ομορφιά της είναι το κάτι άλλο. Η ίδια μπορεί να έγινε γνωστή στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο καθώς το 2007 βραβεύτηκε ως Σταρ Ελλάς.

Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια έχει κάνει πάρα πολλά καθώς την έχουμε δει σε ρόλο παρουσιάστριας ενώ πλέον είναι και επιχειρηματίας. Πλέον η ίδια βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς έχει αποκτήσει και δυο παιδιά όπου αποτελούν προτεραιότητα για την ίδια και τον σύζυγό της (δείτε εδώ φωτογραφία).

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα και να δούμε το πώς ήταν όταν ξεκίνησε ως μοντέλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως παραμένει άκρως εντυπωσιακή παρά το γεγονός πως η μόνη πλαστική που έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει είναι στο στήθος.

Δούκισσα Νομικού - Πλαστικές

Δούκισσα Νομικού -  Αποκλειστική φωτογραφία