Αμακιγιάριστη με κορδέλα στα μαλλιά - Σαν μια άλλη η Δούκισσα Νομικού

Πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αμακιγιάριστη με κορδέλα στα μαλλιά - Σαν μια άλλη η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έχει αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι, μιας και οι περισσότερες εμφανίσεις της πια είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ, το οποίο σίγουρα δεν χρειάζεται, μιας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι τέλεια.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης εδώ και περίπου 1 χρόνο με αποτέλεσμα να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της αλλά να είναι και πιο ενεργή στα social media, για αυτό και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού έφτιαξε μαζί με τα παιδάκια της, τον Σάββα και την Αναστασία, ένα πεντανόστιμο κέικ (δείτε εδώ στιγμιότυπα από την διαδικασία) και έπειτα η ίδια μοιράστηκε μέσα από το instagram και μερικές δικές της φωτογραφίες, όσο δοκίμαζε το κέικ, στις οποίες την βλέπουμε εντελώς άβαφη, με μια κορδέλα στα μαλλιά και πιο όμορφη από ποτέ.

Αμακιγιάριστη με κορδέλα στα μαλλιά η Δούκισσα Νομικού

«Να σας κεράσω κέικ;;; Ο Σάββας ήθελε σοκολάτα, η Αναστασία «κλέμα» κ έτσι φτιάξαμε κέικ με σοκολάτα και κρέμα. Πεντανόστιμο. Δες περισσότερα στα stories», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Αμακιγιάριστη με κορδέλα στα μαλλιά η Δούκισσα Νομικού

Άλλος άνθρωπος η Δούκισσα Νομικού το 2007 πριν την πλαστική στο στήθος

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να θεωρηθεί αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς η ομορφιά της είναι το κάτι άλλο. Η ίδια μπορεί να έγινε γνωστή στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο καθώς το 2007 βραβεύτηκε ως Σταρ Ελλάς.

Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια έχει κάνει πάρα πολλά καθώς την έχουμε δει σε ρόλο παρουσιάστριας ενώ πλέον είναι και επιχειρηματίας. Πλέον η ίδια βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς έχει αποκτήσει και δυο παιδιά όπου αποτελούν προτεραιότητα για την ίδια και τον σύζυγό της (δείτε εδώ φωτογραφία).

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα και να δούμε το πώς ήταν όταν ξεκίνησε ως μοντέλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως παραμένει άκρως εντυπωσιακή παρά το γεγονός πως η μόνη πλαστική που έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει είναι στο στήθος.

Δούκισσα Νομικού - Πλαστικές

Δούκισσα Νομικού -  Αποκλειστική φωτογραφία