Έγλειφαν μέχρι και τα δάχτυλά τους - Η Δούκισσα Νομικού μπήκε στην κουζίνα με τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία

Τι έφτιαξαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγλειφαν μέχρι και τα δάχτυλά τους - Η Δούκισσα Νομικού μπήκε στην κουζίνα με τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία

Η Δούκισσα Νομικού είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη δουλειά της, ωστόσο η προτεραιότητά της θα είναι πάντα τα δύο της παιδιά, ο Σάββας και η Αναστασία. Αυτό το διάστημα, λοιπόν, αν εξαιρέσουμε τα επαγγελματικά της που έχουν πάρει "φωτιά", η ίδια χαλαρώνει με την οικογένειά της και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας μαζί τους, αφού έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο μπροστά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στην κουζίνα και έχει δίπλα της τους μικρούς της βοηθούς, ωστόσο το Σάββατο 6/8 αποφάσισε να το ξανακάνει και μαζί με τα παιδιά της έφτιαξαν κέικ σοκολάτας. Κατά τη διάρκεια βουτούσαν τα χέρια τους στο μείγμα, με το μοντέλο να γίνεται και εκείνη παιδάκι, ενώ αφού το έβαλαν στον φούρνο περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα.

Η Δούκισσα Νομικού μαγειρεύει μαζί με τα παιδιά της

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού - παιδιά

Το κόλπο της για να παραμένει σταθερή στα 55 κιλά παρά τις παρασπονδίες

Μπορεί να είναι μαμά δύο παιδιών, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού διατηρείται άψογα στην σιλουέτα της και διαθέτει αναντίρρητα ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ μια φοβερή ολόσωμη φωτογραφία της). Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».