Δύσκολες ώρες για την Ανθή Βούλγαρη - Αναβάλλεται εκτάκτως η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA»

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Τα δυσάρεστα νέα "έσκασαν" το απόγευμα της Παρασκευής (19/8) όταν έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα της εκπομπής του MEGA, «Κοινωνία ώρα MEGA» πήρε αναβολή καθώς η Ανθή Βούλγαρη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες θετικός ήταν και ο Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να κάνει ι έναρξη την Δευτέρα 22 Αυγούστου ωστόσο εκτάκτως αναβάλλεται.

Expand player

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την αναβολή της έναρξης της εκπομπής

«Σας ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εκτάκτως αναβάλλεται.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου.

Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Σας ευχαριστούμε πολύ».

''Προβλέπεται ένας δύσκολος χειμώνας...'' - Βούλγαρη και Χασαπόπουλος μιλάνε για τις δυσκολίες στη σχέση τους

Oι δύο παρουσιαστές του «Κοινωνία ώρα Mega», Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Downtown. Εκεί μεταξύ άλλων παραδέχθηκαν πως πέρασαν από πολλά στάδια μέχρι να χτίσουν τη σχέση που έχουν σήμερα, με πολλές θυσίες, ενώ δε δίστασαν να εκφράσουν και τους προβληματισμούς τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια πάντως αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με το σύζυγό της μέχρι την έναρξη των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, πράγμα απαραίτητο για να φορτίσει τις μπαταρίες της για τον Σεπτέμβριο. Αν και τους έχουμε δει σε πολλά στιγμιότυπα, οι ίδιοι κρατούν για τον εαυτό τους την ευτυχία και τη χαλάρωσή τους και δεν αποκαλύπτουν σε ποιο νησί είναι.

-Στη μεταξύ σας σχέση τι είναι εκείνο που έχει δημιουργήσει την πολυπόθητη τηλεοπτική χημεία;

Ι.Χ.: Νομίζω ο σεβασμός και η αλληλοκατανόηση. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά αυτό είναι κυρίαρχο. Η χημεία δένει και σε άλλα πράγματα, όπως η αλληλοσυμπλήρωση στον αέρα και ότι και οι δύο είμαστε χαρακτήρες που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το φροντίζουμε.

Α.Β.: Είναι μια σχέση που ξεκίνησε από το μηδέν και τη χτίσαμε σιγά σιγά. Πλέον έχουμε γίνει δύο πολύ καλοί φίλοι. Συνεργαστήκαμε καλά, σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλον, κάναμε αμοιβαίες υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα για να βγει η εκπομπή και νομίζω καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα και μια πολύ καλή προσωπική σχέση.

-Σας αγχώνει η σεζόν που έρχεται;

Ι.Χ.: Όλα τα νέα ξεκινήματα έχουν άγχος είτε είσαι πρώτος, είτε δεύτερος, είτε τελευταίος. Είναι σαν τα πρωταθλήματα. Κάθε χρονιά είναι και μια νέα αγωνιστική αφετηρία. Και στο τέλος βγαίνει ο νικητής.

Α.Β.: Είμαι άνθρωπος που γενικά δεν αγχώνεται. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο πλευρό όλων των γυναικών - Το συγκινητικό μήνυμα της Βούλγαρη για το νέο νομοσχέδιο εξωσωματικής

Με μαύρο ολόσωμο μαγιό μπροστά από τα βράχια - Η τελευταία βουτιά της Ανθής Βούλγαρη πριν την επιστροφή στο "γυαλί"