Στο πλευρό όλων των γυναικών - Το συγκινητικό μήνυμα της Βούλγαρη για το νέο νομοσχέδιο εξωσωματικής

«Η καθεμία μπορεί να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στο πλευρό όλων των γυναικών - Το συγκινητικό μήνυμα της Βούλγαρη για το νέο νομοσχέδιο εξωσωματικής

Η Ανθή Βούλγαρη μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές της κάπου στο Αιγαίο στην αγκαλιά του καλού της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σταματάει να ασχολείται και με το κομμάτι, που τη αφορά και αυτό δεν είναι άλλο από την ενημέρωση.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 28/7 έκανε μια σειρά από insta stories αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο περί εξωσωματικών και κατάψυξης ωαρίων. Φανερά λοιπόν, χαρούμενη για τα βήματα, που κάνει η χώρα μας εξήγησε σε όσους δεν το ήξεραν πως πλέον δεν αρκεί η υπογραφή κάποιου συντρόφου ή συζύγου για να προβεί μια γυναίκα στις παραπάνω διαδικασίες.

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη για το νέο νομοσχέδιο περί εξωσωματικών

«Διαβάζω το νέο νομοσχέδιο για την εξωσωματική και διαπιστώνω μέχρι πρότινος, οι γυναίκες δεν μπορούσαν να καταψύξουν τα ωάριά τους ή να κάνουν χρήση του γεννητικού τους υλικού, αν δεν είχαν την συγκατάθεση του συντρόφου ή του συζύγου.

Πλέον αυτό αλλάζει. Η καθεμία μπορεί να καταψύξει τα ωάριά της ή να κάνει χρήση του γεννητικού της υλικού, ανεξάρτητα από την συγκατάθεση του συντρόφου – συζύγου, ακόμα κι αν είναι μόνη της».

Η επιθυμία της Ανθής να γίνει μελλοντικά μανούλα

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε πρόσφατα η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε και τη επιθυμία της να γίνει μαμά.

Τον άντρα σου τον βλέπεις;

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε, ευτυχώς, είμαστε αρκετές ώρες μαζί!

Τα Σαββατοκύριακα τι κάνεις; Είναι οι μόνες χαλαρές μέρες;

Χαλαρές δεν τις λες! Εχω, σαφέστατα, περισσότερο χρόνο, κάθομαι και γράφω παραμύθια. Βλέπω φίλους και οικογένεια, θέλω να κάνω πράγματα που μου λείπουν τις καθημερινές.

Η επιθυμία της Ανθής Βούλγαρη να κάνει παιδί

Πώς πέρασες την περιπέτεια με τον κορωνοϊό;

Έκανα δυο μέρες πυρετό, όμως είχα φοβερή κόπωση. Δεν είχα αισθανθεί ξανά τέτοια κούραση. Και μου έκανε εντύπωση, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, είμαι κοντά στη φύση, προσέχω τι τρώω.

Τι ονειρεύεται η Ανθή για το μέλλον;

Θέλω ηρεμία, υγεία και ένα παιδάκι για να συμπληρώσουμε την οικογένεια μας! Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω. Μακάρι κάποια στιγμή να αποκτήσω τη δική μου φάρμα, για εμένα η φύση είναι βάλσαμο.

Έχεις σκεφτεί να μείνεις εκτός Αθηνών, λόγω της αγάπης σου για τη φύση;

Μένουμε στο Κορωπί, οπότε εδώ είμαστε ήσυχα. Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα θέλαμε να ζήσουμε στο χωριό.