Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη για τον κορωνοϊό - «Οι γιατροί μου...»

Τα συμπτώματα που έχει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη για τον κορωνοϊό - «Οι γιατροί μου...»

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη με τα κρούσματα στην ελληνική τηλεόραση να αυξάνονται μέρα με την ημέρα. Μετά λοιπόν την Τίνα Μεσσαροπούλου και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, νοσεί και η παρουσιάστρια της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή, πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα συμπτώματα που έχει.

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη

«Παιδιά ο covid χτύπησε τελικά και την δίκη μου πόρτα ..έδειξε θετικό πέντε μέρες μετά αφού ήρθα σε επαφή με κρούσμα .. διπλα εμβολιασμένη (δυστυχώς δεν πρόλαβα να κανω την Τρίτη δόση ) προς το παρόν το περνάω σαν γρίπη ..η αλήθεια είναι πως χθες με έπιασε τρόμος αλλά με καθησύχασαν οι γιατροι μου ..Να προσέχετε πολύ !!Να ακούτε το σώμα σας ..Αν έχετε και την παραμικρή υποψία ακόμη και αν το τεστ δείχνει αρνητικό μείνετε σπίτι ..εμένα μέχρι και χθες όλα έδειχναν αρνητικά ..αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι καραντίνα. Παιδιά πάμε δυνατά!», έγραψε αναρτώντας μια φωτογραφία της.

Οι δηλώσεις της

«Έκανα την Πέμπτη το μοριακό και τα rapid τεστ αλλά ήταν αρνητικά. Χθες (σ.σ. Δευτέρα) αισθανόμουν κάπως τον λαιμό μου. Στο 5ο 24ωρο μετά την επαφή με κρούσμα ανέβασα πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ, έκανα δύο rapid τεστ που βγήκαν θετικά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Περιγράφοντας τα συμπτώματα που βιώνει μετά την νόσησή της η Ανθή Βούλγαρη είπε «ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα. Τέτοιο πόνο είχα να περάσω από τότε που νόσησα με Η1Ν1. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά».

«Είμαστε ζωντανά παραδείγματα πώς είναι κάποιος με δεύτερη δόση και κάποιος με τρίτη δόση» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος επίσης ήρθε σε επαφή με κρούσματα την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν έχει νοσήσει.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους περνούν κορωνοϊό σε ένα δωμάτιο, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από το δωμάτιο» κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη για όσα βιώνει από τη στιγμή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.