Θετική στον κορωνοϊό η Τίνα Μεσσαροπούλου

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από τον προσωπικό της γνωστοποίησε πως η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Μάλιστα, η ίδια απείχε σήμερα από την εκπομπή του «Happy Day» καθώς βρισκόταν ήδη σε καραντίνα μιας και είχε εμφανίσει τα συμπτώματα του ιού.

Η ανάρτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου

«Μόλις έλαβα την απάντηση από το μοριακό τεστ και τελικά ανήκω κι εγώ σε ένα από τα πολλά πλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα! Ωστόσο, δεν ανησυχώ γιατί ήδη από το Σάββατο νιώθω πολύ καλύτερα, είμαι τριπλά εμβολιασμένη και επειδή βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα από το Σάββατο που εμφάνισα συμπτώματα δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν.

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε… Καλή λευτεριά σε όλους τους νοσήσαντες!!! Να προσέχετε πολύ οι υπόλοιποι! Σας φιλώ γλυκά… κι από εδώ δεν κολλάει κιόλας!».

Ανάρτηση Τίνας Μεσσαροπούλου

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι υπερεκτιμημένες»

Εκτός από τον Παντελή Τουτουντζή, στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/11) και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει απωθημένο να πάρει συνέντευξη από την Έλενα Κατρίτση που δεν την έχει καταφέρει να δεχτεί. Επιπλέον, θεωρεί υπερεκτιμημένα πρόσωπο στην τηλεόραση τη Νίκη Λυμπεράκη, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τόνισε μάλιστα πως θα ήθελε να δει σε πρωινή εκπομπή την Αννίτα Πάνια αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη γιατί έχει αδικηθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν τον θέλω πια στο πρωινό τον Γιώργο Λιάγκα. Ήταν ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του. Θα πρέπει να επιστρέψει την ενημέρωση. Λείπουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες ειδήσεων. Τον Ασημακόπουλο δεν τον θέλω στην τηλεόραση και του το έχω πει. Είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας που θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να επενδύσει και να χρησιμοποιήσει την τηλεόραση για να προωθήσει τη δουλειά του. Δεν έχει κανέναν λόγο να ασχοληθεί με την τηλεόραση».