Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο του - Τι συμβαίνει με την υγεία τους

Ανακοίνωσε ο ίδιος την δυσάρεστη είδηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο του - Τι συμβαίνει με την υγεία τους

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ηλία Μαμαλάκη πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, σε αντίστοιχη ανακοίνωση προχώρησε και ο Κώστας Μπακογιάννης, με τον γιο του, Δήμο, να νοσεί επίσης. Ωστόσο, φαίνεται πως το περνάνε μέχρι στιγμής καλά, χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στους οργανισμούς τους.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Μπακογιάννης και ο γιος του

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δημοσίευσε στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον τρυφερό μπαμπά να κρατάει στην αγκαλιά τον 5χρονο γιο του.

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Θετικοί και οι δύο. Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να κάνουμε αγκαλιές! Να φροντίζετε τους εαυτούς σας».

Δεν έχει γίνει, παρόλα αυτά, ακόμα γνωστό για το αν έχει κολλήσει και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη.

Εμείς τους ευχόμαστε περαστικά και να το περάσουν όσο πιο ανώδυνα αλλά και γρήγορα γίνεται.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Μπακογιάννης και ο γιος του 

Φωτογραφίες από το σπίτι του - Εκεί μένει σε καραντίνα

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017 στο Καρπενήσι και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, μαζί φυσικά με τον μικρό Δήμο, τον καρπό του έρωτά τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις και επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό ο φακός τους πέτυχε μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ανά καιρούς, τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης, έχουν επιλέξει να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα από το σπίτι τους, το οποίο είναι όλο σε λευκούς τόνους, ενώ τη διαφορά κάνει ο εντυπωσιακός κήπος τους.