Πιο διαχυτικοί από ποτέ: Φιλιά και αγκαλιές στις κερκίδες του γηπέδου για Κοσιώνη - Μπακογιάννη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο διαχυτικοί από ποτέ: Φιλιά και αγκαλιές στις κερκίδες του γηπέδου για Κοσιώνη - Μπακογιάννη

Ένας τελικός που τα είχε όλα! Το απολαυστικό pregame με τη Josephine διαδέχτηκε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα από καπνογόνα, που καθυστέρησαν για μισή ώρα τη σέντρα, το πέναλτι του Παναθηναϊκού (και μοναδικό γκολ της βραδιάς) που οδήγησε σε επεισόδια, αντικείμενα έπεσαν στον χώρο και μία εκ νέου καθυστέρηση σαράντα λεπτών, αλλά στο τέλος της βραδιάς οι «πράσινοι» επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 1-0 και σήκωσαν το Κύπελλο.

Μεγάλες χαρές για Κώστα Μπακογιάννη και Σία Κοσιώνη, που αμφότεροι δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για το «τριφύλλι» και βρίσκονταν από νωρίς στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο, με ένα πλατύ χαμόγελο και έτοιμοι να απολαύσουν μπάλα. Άκρως τρυφερές στιγμές και εντός γηπέδου, με τη δημοσιογράφο και ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τι θα γίνει με το συμβόλαιό της στο κανάλι) να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό του Δημάρχου Αθηναίων και να παρακολουθούν την εξέλιξη του παιχνιδιού λεπτό προς λεπτό.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη

Ο μόνος που τους «έκλεψε» για λίγο την προσοχή ήταν ο ιστορικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, που καθόταν στις διπλανές θέσεις και είχε μια σύντομη στιχομυθία με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο δεν έχουν κρύψει την αμοιβαία τους εκτίμηση.

Στις VIP κερκίδες το ζεύγος Μπακογιάννη

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη περιοδικό you γήπεδο
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU

Δεν ήταν μόνο ο Δήμαρχος Αθηναίων και η δημοσιογράφος-ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, το αδιαχώρητο επικράτησε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, με σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο να δίνουν το «παρών». Κανείς δεν έλειπε:

Από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μέχρι και ηθοποιούς που δεν έχουν κρύψει τη μεγάλη αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αργύρης Πανταζάρας, που πρόσφατα υποδύθηκε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Και μιλώντας για το «τριφύλλι», εκτός από τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο, στις διπλανές κερκίδες βρίσκονταν και άλλοι παλαίμαχοι άσοι, μεταξύ αυτών οι Γιάννης Γκούμας, Άγγελος Μπασινάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Κώστας Κατσουράνης.